Лайм

Під звуки канонади: Святослав Вакарчук виступив у Бахмуті і розповів про ситуацію в місті

Музикант вже вдруге приїжджає до цього фронтового міста

Святослав Вакарчук продовжує їздити найгарячішими точками України, щоб підняти бойовий дух військових ЗСУ та розповісти українцям про ситуацію на фронті. Днями лідер гурту "Океан Ельзи" знову відвідав Бахмут Донецької області, навколо якого точаться важкі бої з російськими окупантами.

Український музикант виклав в Instagram відео, зняте в центрі міста, де видно руйнування та чути звуки пострілів. Святослав зазначив, що українські захисники та захисниці, які обороняють Бахмут та всю Україну загалом, уже посіли місце в історії.

Читайте також: Хлопцям набагато важче: Святослав Вакарчук на Донеччині зустрівся з бійцями та заспівав під обстрілами.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Ми зараз знаходимося в українському місті Бахмут. Тут гаряче, але воно нескорене, як і вся Україна. Герої, які захищають Бахмут та всі інші українські міста та села – не просто герої, це люди, які вже увійшли в історію. Велика честь бути поряд з ними. Нехай кожен залишається живим і неушкодженим та повертається переможцем у свої сім'ї, а перемога - точно за нами! Слава Україні! Героям Слава!", - сказав Вакарчук.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Музикант також зустрівся з бійцями та заспівав для них під звуки ворожої артилерії. Святослав виконав пісню "Океану Ельзи" - "Все буде добре" та "Червону Руту" Володимира Івасюка.

Читайте на тему: Раміна Есхакзай показала, як потрапила під артобстріл у Бахмуті: відео.

"Ці виступи під звуки канонади в Бахмуті - особливі. Місто, яке ще донедавна було одним з найуспішніших в регіоні - справжня руїна. Та ми боремось сьогодні не лише за будинки. Ми боремось за наших людей і за цінності, - зазначив Вакарчук. - Дякую, хлопці і дівчата, з Національної гвардії України, ДФТГ Хартія та усім Силам оборони!".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео