Лайм

Тримаймось і віримо: Дмитро Дікусар на фронті вперше за довгий час показав нове фото

Пост зірки заспокоїв колег та шанувальників

Український хореограф, учасник шоу "Танці з зірками" Дмитро Дікусар, який захищає нашу країну в лавах ЗСУ, вперше за тривалий час вийшов на зв'язок зі своїми підписниками. Він показав нове фото з передової, а також розповів, як у нього справи.

"Тільки хотів сповістити вас, що зі мною все добре! І нагадати, що люблю вас безмежно! Тримаймось і віримо в ЗСУ! Обійняв!" – йдеться у дописі знаменитості в Instagram. На опублікованому кадрі чоловік був зображений в зимовому військовому екіпіруванні.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

У коментарях під публікацією колеги та шанувальники залишили для Дікусара багато теплих слів, а також подякували йому, що нарешті вийшов на зв’язок у публічному просторі, адже дехто з користувачів вже почав хвилюватися. Ось деякі їхні коментарі:

"Бережи себе. Пишаюся тобою", - написала танцівниця Ілона Гвоздьова.

"Діма, бережи себе! Ти знаєш я на підхваті, якщо що", - висловився хореограф Женя Кот.

Читайте також: Від кількості донатів заблокували рахунок: Дмитро Дікусар у ЗСУ подякував українцям.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

"Як приємно, що Ви живі та здорові! Нехай ангели охороняють Вас від негативу! Ми дуже любимо Вас! Ви - наш король сцени!", "З нетерпінням чекаємо на твоє повернення на паркет", "Нещодавно якраз згадувала, що Ви давно не виходили на зв'язок в Інстаграм... Рада, що з Вами все в порядку! Нехай Вас береже Бог! Дякуємо Вам!", "Часто заходила, щоб побачити новини, що все добре. Дякую", "Дякуємо! Тримайтеся, хлопці! Діма, раді тебе бачити і будемо щасливі, коли зможемо обійняти!", "Боже, нарешті звістка! Бо відкривала профіль, а там були лише старі фото. Дімочко, нехай береже Вас Господь! Нехай побратимів Ваших береже! Плачу розчулено, що побачила Вас, що звістки діждалась! Мужній! Справжній титан! Отакі в нас чоловіки в Україні! Дякую Вам і всім захисникам, що бороните нас! Дякую матері Вашій за виховання такого сина!" – прокоментували пост хореографа фанати.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Нагадаємо, Дмитро Дікусар вступив до лав ЗСУ на четвертий день війни – 27 лютого. В ніч на 14 березня танцюрист ледь не загинув. На місце дислокації його батальйону був нанесений авіаудар. На щастя, Дмитру та майже всім бійцям вдалося врятуватися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля