Лайм

Даніель Салем розповів про напарника, який прикрив його від кулі і отримав поранення

"Друг" - це не просто слово! "Військовий" - це не просто слово! Тепер я знаю це точно"

Український ресторатор та телеведучий Даніель Салем, який захищає нашу країну в лавах ЗСУ, як і багато інших знаменитостей, поділився вражаючою історією з фронту. У соціальних мережах чоловік розповів про свого хороброго побратима, який прикрив його від ворожої кулі, однак сам отримав поранення.

"Напарник" - це не просто слово! "Друг" - це не просто слово! "Військовий" - це не просто слово! Тепер я знаю це точно. Як і те, чому один в полі часто не воїн. І як важливо, коли спину прикриває хтось надійний", - зізнався Салем в Instagram, а також оприлюднив фото з побратимом.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Захисник поділився, за період перебування на фронті навчився багатьом речам, а також зрозумів, що надійний напарник поруч - не пусті слова, а життєво важлива необхідність:

"Команда - це не порожні гучні слова із мотиваційних спічів. Це коли ти довіряєш своєму братові більше, ніж собі! Так просто написати: "Дякую тобі, що прикрив". Але так важко пояснити скільки стоїть за цим. У той момент, коли ти почув моє: "Порожній", коли у мене закінчився короб з куліметним боєпрепасом, ти витяг із рюкзака інший короб, подав його мені і перекрив вогнем у сторону ворога! Без сумніву! Жодного зайвого руху! Воїн! Навіть, коли прилетіло…".

Читайте також: Відчув запах смерті: актор Дмитро Лінартович розповів про наслідки поранення в Соледарі.

Далі у публікації Даніель уточнив, що його обратим отримав травму руки. Він побажав своєму другові швидкого одужання, а також запевнив, що разом їх чекає ще не одне бойове завдання:

"Найстрашніше на війні лякатися за своїх. Це ще одна мудрість від теперішнього часу… Але, друже, ми знову кажемо легендарне: "Не цього разу!". Скоро рука твоя буде працювати, як раніше і ми знову підемо на завдання разом. У нас ще купа справ, брате. Ніхто крім нас!".

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Нагадаємо, Даніель Салем – 38-річний ресторатор та телеведучий. Учасник шостого сезону шоу "Танці з зірками", учасник десятого сезону співочого шоу "Голос країни" та учасник другого сезону шоу "Маска". Раніше був ведучим програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну пішов до воєнкомату. Спочатку був адресований в тероборону, але згодом потрапив на передову у підрозділ розвідки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято