Лайм

Jerry Heil заговорила про участь у новій "Холостячці" та зізналася, якого чоловіка хоче бачити поряд

Зірка вирішила не приховувати своїх намірів

Українська співачка та авторка пісень Jerry Heil (Яна Шемаєва), яка нещодавно отримала престижну музичну нагороду, прокоментувала свою можливу участь у популярному реаліті "Холостячка" на каналі СТБ. Артистка зізналася, що не проти спробувати себе в ролі головної героїні, адже, на її думку, "це може бути цілком цікавий досвід".

Відповідну заяву знаменитість зробила під час розмови з Григорієм Решетніком в рамках програми "Як ти?". Вона зазначила, що дивилася 12 сезон "Холостяка" з Алексом Топольським: "Тепер ти мене запросиш зніматися у "Холостячку". Я дуже хотіла насправді взяти участь. Я просто останній сезон разом з усіма дивилася. Мені цікаво".

Фото: instagram.com/thejerryheil

Окрім того, зірка зізналася, якого чоловіка бачить поряд із собою: "Це має бути тільки українець. Я оточена з усіх боків контекстом про Україну".

Читайте також: Струс та перелом ребра: Jerry Heil розповіла про травми після падіння в оркестрову яму.

Також Яна розповіла про побачення з хлопцем з Індії, з яким вона познайомилася у США, де навчається у музичному коледжі Берклі. 27-річна дівчина заявила, що після цієї романтичної зустрічі для себе усвідомила, що хоче будувати стосунки виключно з українцем.

"Квартира, в якій я живу, – це такий квадратний будинок, усередині – дворик. І моє вікно навпроти його вікна. Він приніс записочку мені під двері. От там він пише: "Я бачу, що ти готуєш, ми можемо разом щось приготувати. Друзі кажуть, що я симпатичний, давай прогуляємось". Після цього побачення я зрозуміла, що це має бути тільки українець", - сказала виконавиця.

"Максимум, який цей хлопець може сказати, так це те, що він дуже підтримує Україну: "Українці такі молодці". Мені якось у цей момент стає прикро. Я розумію, що ми не про одне й те саме з ним, у нас немає спільних точок дотику зараз", - додала вона.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Нагадаємо, Jerry Heil - українська співачка та авторка пісень. Стала відомою як відеоблогерка та кавер-виконавиця завдяки переспівам пісень світових та українських виконавців. Ще більшу популярність артистці принесла авторська пісня "Охрана, отмєна" з її дебютного студійного альбому "Я - Яна".

У свої 27 років дівчина не мала серйозних стосунків. Не приховує, що досі незаймана, пояснюючи свою позицію тим, що чекає чоловіка, у якому буде впевнена.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу