Лайм

Путін отримав від мене задоволення: Памела Андерсон розповіла про відвідини Кремля

Актриса здивувала несподіваною заявою

Окрім зйомок у кіно, обкладинок Playboy та бурхливого особистого життя Памела Андерсон відома як давня активістка зоозахисної організації PETA. У великому інтерв'ю для Variety 55-річна знаменитість розповіла, як у 2016 році в рамках своєї діяльності відвідала Кремль та познайомилася з його правителем.

Андерсон лобіювала заборону на ввезення продукції з тюленів та зустрілася з високопоставленими російськими політиками, серед яких був Володимир Путін.

Фото: Variety

"Я була в Кремлі, сиділа за столом, і всі були там. Я шаруділа своїми паперами з фотографіями дельфінів і білух, які страждають від переохолодження, через стіл благала цих людей справді щось зробити в реальному часі, - розповіла вона. - Путін був у кабінеті лише один раз, але про все чув. Я отримувала повідомлення від інших людей про те, що він був радий - він ніби отримував від мене задоволення".

Читайте також: Путін погрожував ракетним ударом Джонсону: цікаві деталі від британського політика.

Хоча Памела Андерсон не прокоментувала війну Росії проти України, вона поспішила окреслити свою політичну позицію.

"Я не знаю, що зараз правильно говорити, тому що це жахливо, - зазначила вона і поспішно додала, що у 2020 році голосувала за Джо Байдена. - Моя політика проста: просто продовжуйте підтримувати людей".

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування