Лайм

Припиніть бомбити мирних жителів України: Стівен Кінг написав нове послання росіянам

Знаменитий письменник активно підтримує нашу країну у боротьбі з агресором

Стівен Кінг – один з активних прихильників України, який з першого дня повномасштабного вторгнення РФ підтримує нашу країну та засуджує криваву політику Кремля. Знаменитий письменник написав нове звернення до росіян, у якому вимагає зупинити "безглузду" війну.

"Заради Бога, Росія, зупини цю безглузду війну в Україні. Припиніть бомбити беззбройних мирних жителів. Путін має піти у відставку", - написав "король жахів" у своєму Twitter.

Фото: Getty Images

За кілька годин публікація письменника набрала понад 7 тисяч ретвітів та майже 60 тисяч лайків. Українці у коментарях дякують знаменитості за підтримку.

Читайте також: Стівен Кінг розчулив українців своєю головною мрією на 2023 рік.

Фото: twitter.com/StephenKing

"Дякую, ви мудра і далекоглядна людина, яка вміє розрізняти зло. Я в черговий раз не пошкодував, що став шанувальником вашої творчості. Помоліться, щоб у вас і в нас в Україні вистачило сил перемогти нацизм і щоб запанував мир, у якому ядерна зброя була би не зброєю, а енергією!", - написав один із фоловерів.

На публікацію Стівена Кінга також відреагували у Міністерстві оборони України. "Вони не хочуть зупиняти цю війну. Але ми змусимо їх це зробити", - відповіли представники відомства під твітом.

Фото: twitter.com/StephenKing

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку

Даша Квіткова відповіла, чи забрали у неї водійські права після ДТП у Києві

Українська блогерка Даша Квіткова розповіла, чим закінчилася історія з ДТП і чи забрали у неї водійське посвідчення