Лайм

Меріліна Менсона звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої – він назвав новий позов шантажем

У позові йдеться про події 1990-х років

Згідно з новим судовим позовом, Мерілін Менсон у 1990-х роках чинив сексуальне насильство над неповнолітньою дівчиною. Видання Rolling Stone пише, що злочини нібито відбувалися на початку його кар'єри і тривали кілька років. Це далеко не перше подібне звинувачення, з яким стикається рокер.

Фото: Getty Images

Нині вже доросла позивачка подала позов анонімно, як "Джейн Доу". Вона стверджує, що у 1995 році зустрілася з музикантом після концерту в Далласі (Техас), коли їй було 16 років. Менсон (справжнє ім'я - Браян Ворнер) нібито запросив неповнолітніх фанаток у свій концертний автобус, де запитав їхній вік та клас у школі, домашні адреси та номери телефонів. Потім, згідно з позовом, він чинив різні злочинні дії сексуального характеру. Вік згоди у Техасі на той момент становив 17 років.

Читайте також: У 2021 році суд відхилив позов колишньої дівчини Меріліна Менсона, яка звинуватила його у зґвалтуванні.

"Позивачка відчувала біль, була налякана, засмучена, принижена і розгублена. Після того, як Ворнер закінчив, він посміявся над нею. Відповідач наказав позивачці забратися до біса з автобуса і пригрозив, що, якщо вона комусь розповість, він уб'є її та її родину", - йдеться у позові.

Жінка стверджує, що після інциденту вона почала вживати наркотики та продовжила зловживати психоактивними речовинами у наступні роки, поки підтримувала зв'язок із Менсоном, користувалася перепустками за лаштунки та супроводжувала його у концертних турах.

"Атмосфера за лаштунками завжди включала наявність великої кількості наркотиків для неї та інших", - йдеться у позові. Так рокер нібито встановив психологічний контроль над дівчиною, щоб ґвалтувати її, коли вона опинялася поряд.

Читайте також: Різав і ганявся з сокирою: актриса "Гри престолів" звинуватила Меріліна Менсона у насильстві.

У заяві для Rolling Stone адвокат Меріліна Менсона Говард Кінг заявив, що рокер "не знає позивачки і не пам'ятає, щоб колись зустрічався з нею 28 років тому". Він назвав твердження Доу "сфабрикованою казкою" і додав, що навіть найменша перевірка виявить очевидні невідповідності в її історіях, а також її змову з іншими фальшивими обвинувачами. "Браян не підкориться цьому шантажу - і суди на нього теж не поведуться", - сказав він.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації