Лайм

Ти даєш мені силу: Петро Порошенко ніжно привітав дружину Марину з 61-річчям

П'ятий президент України присвятив дружині-іменинниці допис у соцмережі

Петро Порошенко ніжно привітав дружину з днем народження – 1 лютого Марині Порошенко виповнився 61 рік. На особистій сторінці Facebook п'ятий президент України опублікував зворушливі рядки, до яких додав серію фото з дружиною, зроблених у період повномасштабної війни.

"Ти даєш мені силу. Кажуть, що в мене є одна слабкість – це ти. Але нічого вони не розуміють. Ти – моя сила. Чесно зізнаюся, що мені як і будь-якому чоловікові хотілося б вберегти свою кохану дружину від жорстоких воєнних буднів. Але 24 лютого ти категорично відкинула пропозицію поїхати. Змінила сукню на піксель і виявилося – він тобі дуже личить", - тепло звернувся політик до іменинниці.

Фото: facebook.com/petroporoshenko

"І це – також ти, коли годуєш та лікуєш добровольців і військових, їздиш на фронт, опікуєшся вимушеними переселенцями та дітьми. І хоч у Києві лунають повітряні тривоги та я хвилююся за тебе, але я вдячний, що ти завжди зі мною поруч. Бо під час цієї війни кожен має вирішити, де йому бути і що робити для нашої Перемоги, - наголосив Порошенко. - Кохана, вітаю тебе з твоїм днем!".


Читайте також: Він той самий: Олена Зеленська привітала чоловіка з днем народження та показала ніжне фото.

У коментарях приєдналися до привітань та побажали Марині Порошенко здоров'я, сил, терпіння та якнайшвидшої перемоги України.

"Найщиріші вітання з днем народження! Бажаю бути щасливою та коханою під мирним небом!", "Найщиріші вітання! Міцного здоров'я та Перемоги!", "З днем народження, Марино Анатоліївно! Дякую за Ваш вибір бути з Україною. І за те, що Ви – сила Петра Олексійовича!" - пишуть українці під дописом.

Петро та Марина Порошенко одружені майже 39 років. Вони познайомилися ще у студентські роки. За роки шлюбу пара виховала чотирьох дітей – синів Олексія (1985 рік народження) та Михайла (2001), а також дочок Олександру та Євгенію (2000).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria