RU  UA

Дізнатися

Вона сімейна людина: Олена Кравець розповіла, який характер у Олени Зеленської

Подруга президентського подружжя розповіла про їхні стосунки

6 лютого Олені Зеленській виповнилося 45 років. У день народження чоловік присвятив їй ніжні слова, подякував за підтримку та стійкість під час війни. Подруга сім'ї та колишня колега Зеленських Олена Кравець також не пройшла повз важливу дату. В інтерв'ю "Сніданок з 1+1" актриса Кварталу 95 розповіла про характер першої леді України, а також про те, як її змінила війна.

За словами актриси, Зеленська глибша, ніж іноді може здатися під час спілкування. За часів роботи в "Кварталі" жарти Олени як сценаристки були тоншими і розумнішими, ніж у Володимира, а на гастролях вона часто залишалася наодинці з книгою.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Вона завжди підтримувала Володимира, а він дуже ніжно ставився до неї. Мені взагалі здавалося, що так не буває, - каже Кравець. - Вона сімейна людина: діти, вечері дуже смачно готує. Навіть вона не уявляла, як вона може реалізуватися, розкритися, і якою м'якою силою вона наділена. Для її природи, натури дуже інтровертної, це був виклик".

Читайте також: Олені Зеленській 45 років: як перша леді проявила себе за рік війни в Україні.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Олена Зеленська неодноразово виходила за межі протокольних "обов'язків" першої леді. Так вона стала першою в історії дружиною іноземного президента, яка виступила перед Конгресом США. Під час зустрічей із іноземними політиками вона закликає не лише до гуманітарної співпраці, а й до військової допомоги Україні.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведущая Иванна Онуфрийчук рассекретила имя своего новорожденного сына. Знаменитость назвала мальчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Украинская певица Алла Кудлай рассказала о родных людях, живущих за границей во время войны. Артистка также поделилась талантами невестки и внуков

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Виктория Варлей вышла замуж за россиянина и живет в Майами - актриса родила ребенка в 39 лет - что известно о ее жизни