Лайм

Росіянці віддали корону конкурсу краси "Місіс Всесвіт-2022" у Болгарії

У коментарях українці нагадали, якого відношення заслуговують громадяни країни-терористки

У столиці Болгарії Софії пройшов конкурс краси для заміжніх жінок "Місіс Всесвіт 2022". Перемогу на заході здобула 34-річна росіянка Олена Максимова, що викликало хвилю обурення серед користувачів мережі.

Всього у конкурсі взяли участь 120 учасниць з різних країн світу, проте організатори з незрозумілих причин вирішили віддати корону громадянці країни-терористки. Результати змагань та фото учасниць вже опублікували на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Росіянка з іншими фіналістками "Місіс Всесвіт 2022" Фото: instagram.com/mrsuniverseofficial

Це перший випадок, коли Росія забрала головну корону на "Місіс Всесвіт". Громадяни країни-окупанта у соцмережах радіють перемозі, наголошуючи, що до них нормально ставилися учасниці з інших країн. "Про нашу делегацію відгукувалися позитивно всі країни. Це дуже цінно та важливо для нас", - заявили загарбники.

Читайте також: Росіянка на "Міс Всесвіт" Анна Ліннікова поскаржилася на булінг через війну в Україні.

Тим часом українці висловили свою думку з приводу ситуації, що склалася: "Російський папік виявився багатшим за інших?", "Я щось не зрозуміла, а як це сталося в нинішній ситуації? Як цивілізований світ це допустив?", "Чому росіянки досі виступають на світових конкурсах? РФ потрібно ізолювати від усього світу! Ваші руки по лікті у крові, вбивці", "Чому до участі допустили росіянку? Її країна щодня бомбить українські міста. Ллється кров військових, дітей, жінок. Ви у своєму розумі?", "Серйозно, росіянка? Що вона взагалі там забула? Після того, як Росія розв'язала війну, її громадян повинні відрізати від усього цивілізованого світу. Вони скрізь повинні бути ізгоями".

Україна на "Місіс Всесвіт 2022"

Нашу країну на конкурсі краси в цьому році представляли одразу п'ятеро жінок – Наталія Іванова зі Львова, Іванна Мершинець з Харкова, Катерина Янтух з Києва, Надія Шабан з Херсона та Лідія Кнауб з Маріуполя. Усі отримали на заході різні титули – "Місіс Топ-Європа", "Місіс Незалежність", "“Місіс перша леді Всесвіту-Натхнення”, "Місіс Солідарність" та "Місіс Відвага".

Українки на "Місіс Всесвіт-2022"Фото: instagram.com/mrs.easterneurope

"Кожна з них доклала максимум зусиль, щоб розповісти про війну в Україні якомога більше. Всі п'ятеро отримали важливі титули, які засвідчили підтримку України на міжнародній арені", - висловилася про наших жінок українська делегація.

Читайте на тему: У В'єтнамі проведуть міжнародний конкурс краси Miss Charm-2023: хто представить Україну.

"Місіс Всесвіт" - щорічний міжнародний конкурс краси, який вперше був організований в Софії, Болгарія, у 2007 році. Захід відкритий для заміжніх, розлучених і овдовілих жінок з усіх континентів світу.

Цікаво, що американський конкурс краси "Міс Всесвіт" кілька разів пригрожував судом "Місіс Всесвіт" за порушення торгової марки. У той час організатори конкурсу "Місіс" заявили, що "Всесвіт" є загальним словом, і зазначили, що конкурс "Місіс" призначений виключно для заміжніх жінок, тоді як конкурс "Міс" - для незаміжніх жінок. Тим не менше, "Місіс Всесвіт" продовжує проводитися, незважаючи на цю суперечку.

Фото: instagram.com/mrs.easterneurope

Читайте на theLime: Вікторія Апанасенко не захотіла стояти поряд із росіянкою на конкурсі "Міс Всесвіт": відео.

Також існує конкурс краси "Місіс Світу" - перший конкурс краси для заміжніх жінок, створений ще у 1984 році. Сама концепція конкурсу сягає корінням у "Місіс Америка". З 1984 по 1987 рік захід був відомий як "Місіс Жінка Світу", а в 1988 році назву змінили на "Місіс Світу". Захід є більш відомишим та грандіознішим, аніж європейська версія заходу "Місіс Всесвіт".

Чинною "Місіс Світу 2022" є індійська модель Саргам Коушал. 32-річна жінка була коронована на конкурсі у 2022 році, який відбувся в грудні в Лас-Вегасі, Сполучені Штати.

Саргам КоушалФото: wikipedia

  • Нагадаємо, конкурс "Міс Всесвіт" змінив правила для учасниць. Тепер на захід будуть допущені матері, заміжні та вагітні жінки. Детальніше - читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита