Лайм

Королева Нідерландів приїхала на Кариби в українській сукні-вишиванці: фото

Королева Максима підтримала український тренд

Закордонні знаменитості охоче носять речі від українських дизайнерів, і королівські особи – не виняток. Королева Нідерландів Максима одягла сукню-вишиванку від українського бренду FABERINI під час свого візиту на Карибські острови.

Представники бренду повідомили в Instagram, що для візиту на острів Саба Максима обрала блакитну максі-сукню "Океан" з українським автентичним орнаментом білого кольору.

Фото: instagram.com/koninklijkhuis/

"Дуже пишаємося, що маємо можливість знайомити світ з українською культурою, особливо в такі часи, - йдеться у публікації. - Дякуємо Королівській родині за те, що ще раз привернули увагу світу до України".

Фото: instagram.com/koninklijkhuis/

Фото: instagram.com/koninklijkhuis/

Читайте також: Ікона моди: Рита Ора в костюмі українського бренду вразила фанатів.

51-річна королева Максима – дружина короля Нідерландів Віллема-Олександра. У Карибський тур вона вирушила разом із чоловіком та дочкою Амалією. 20-річна принцеса також була одягнена у сучасну вишиванку з яскравими квітами на рукавах.

Фото: instagram.com/koninklijkhuis/

Знаменитості не вперше вибирають вишиті сукні Faberini. Злата Огнєвіч виступала на закритті Всесвітнього економічного форуму в Давосі у стильному вбранні бренду.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Тіна Кароль красувалася у сукні-вишиванці на кінофестивалі в Каннах, Олена Зеленська - під час візиту до Вашингтона, а модель Вікторія Апанасенко - на конкурсі "Міс Всесвіт-2022".

Фото: vin.gov.ua

Фото: instagram.com/foberini/

Фото: instagram.com/foberini/

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil