Лайм

Ікона моди: Ріта Ора у костюмі від українського бренду вразила фанатів

Співачка вибрала стильне вбрання з деніму

Світові знаменитості дедалі частіше демонструють свою любов до українських брендів. Нещодавно американська R&B-співачка Бейонсе на концерті з'явилася у сукні FROLOV, тепер вбрання від українського дизайнера показала Ріта Ора. Британська виконавиця прогулялася Нью-Йорком у костюмі Litkovska.

Фото образу зірка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На знімку Ріта Ора зображена в наряді з бавовняного деніму від української дизайнерки Лілії Літковської. Співачка одягнула жакет IRIS з подовженою горловиною на блискавці та джинси оверсайз LILI із запахом та регульованою посадкою.

Фото: instagram.com/ritaora

Свій стильний образ Рита Ора доповнила довгим шарфом-капюшоном різнокольорового забарвлення, гостроносими туфлями-човниками та волохатою чорною сумкою.

Читайте також: Хайді Клум з'явилася на червоній доріжці у сукні від українського бренду: фото яскравого образу.

Фото: Getty Images

Лілія Литовська відреагувала на публікацію Рити Ори у своєму вбранні. "Чи можете уявити собі комбінацію краще?", - написала українська дизайнерка.

У коментарях захоплюються образом Рити Ори, називаючи співачку іконою моди. "Ідеально", "Це приголомшливо", "Виглядаєш надзвичайно", "Ікона моди в Нью-Йорку", "Так, ікона моди", - захоплюються підписники зірки.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни