Лайм

Українська родина Галини Хатчінс, яку застрелив Алек Болдвін, вимагає у актора компенсацію

Батьки та сестра загиблої кінооператорки звернулися до суду

Після того, як Алеку Болдвіну висунули фізичне звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки Галини Хатчінс на зйомках фільму "Іржа", її українська родина звернулася до суду з вимогою компенсації. Про це адвокат позивачів Глорія Оллред повідомила на прес-конференції.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що 21 жовтня 2021 року Болдвін репетирував на знімальному майданчику сцену з револьвером, який був заряджений справжніми патронами. Куля увійшла до грудей 42-річної Хатчінс, медики доставили її до лікарні гелікоптером, але врятувати жінку не вдалося.

Читайте також: Джордж Клуні вказав на провину Алека Болдвіна у смертельній стрільбі на зйомках фільму "Іржа".

Фото: Getty Images

Галина Хатчінс – українка, яка закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка і переїхала до США, де у 2015 році здобула кінематографічну освіту. Вона була одружена з Меттом Хатчінсом, разом пара виховувала 8-річного сина.

Фото: facebook.com/halyna.hutchins

Батьки Галини та її молодша сестра живуть під Києвом. Тепер вони хочуть отримати від Болдвіна та продюсерів фільму "Іржа" матеріальну компенсацію за недбалість і навмисне заподіяння емоційного стресу.

За словами адвоката, родині Галини Хатчінс довелося переживати втрату, живучи в Україні під час війни. Мати загиблої працює медсестрою у відділенні невідкладної допомоги у лікарні та надає допомогу пораненим на війні. Родичі Хатчінс переконані, що вона перевезла б їх до США, якби була жива.

  • Чоловік Галини Хатчінс подав позов проти Болдвіна та інших учасників кіновиробництва "Іржі" у лютому минулого року. Судовий процес було врегульовано за нерозкриту суму у жовтні 2022 року.
  • Сам Алек Болдвін заперечує свою відповідальність за стрілянину. Актор каже, що не натискав на курок пістолета, який нібито "дав осічку".

Новини партнерів

Читайте також

Зірку "Піратів карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Актор та професійний серфер Тамайо Перрі трагічно загинув Гаваї від укусів акули

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, який мобілізувався до війська

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, якого сфотографували в одному із закладів Харкова