Лайм

Він не рашист: учасниця "Холостяка" Вікторія Варлей розповіла про чоловіка-росіянина

Пара живе у престижному районі Майамі

Учасниця шоу "Холостяк-12" Вікторія Варлей, яка за своїм бажанням залишила шоу в 9 випуску, вийшла заміж за американця російського походження Петра Камболіна. З моменту її прощання з Алексом Топольським до одруження з заможним бізнесменом у США минуло 4 місяці. В інтерв'ю Аліні Доротюк Варлей розповіла про чоловіка та його політичну позицію.

Фото: instagram.com/tropicpic

"Ми зустрілися з ним до війни. Він дуже класна людина, від початку підтримував Україну. Це не "руський руський". Це людина, яка виросла тут в Америці, приїхала сюди ще дитиною і тут навчалася в школі. Я ніколи не думала, що він рашист. У нього навіть немає російського паспорта, у нього нічого немає в Росії, - заявила Варлей. - Я ставлюся позитивно до засудження росіян. Я їх усіх ненавиджу, бажаю їм пережити все, що переживає кожен українець".

Вікторія не приховує, що матеріальний стан чоловіка був для неї дуже важливим. При цьому вона цінує його особисті якості – доброту та спокій.

Читайте також: Трохи шкодую: Алекс Топольський розповів, з якою учасницею "Холостяка" попрощався зарано.

"У нього є якості, які я б собі хотіла. Він дуже спокійний, розважливий. Зберіг безпосередність і наївність до 48 років. Він настільки доброї душі людина, за все життя таких чоловіків не зустрічала, - каже вона. - Він жодного разу не сказав поганого слова про колишню дружину. Для мене це дуже важливо".

Обранець Вікторії не знав, що вона ходила на шоу "Холостяк". За три місяці зйомок, поки Варлей не мала доступу до телефону, він писав їй повідомлення. Після проекту дівчина вирушила до США і незабаром вийшла заміж. За словами Варлей, для неї важливе не лише кохання, а й можливість одягатися у магазинах Valentino.

"Для нашого бюджету 10 тисяч доларів – це гроші. Він не доларовий мільйонер. Так, ми живемо у класному престижному будинку, у престижному дорогому районі. У нас дві машини, але у нас квартира невелика, стандартна. Нас не можна назвати супербагатими людьми. Для Майамі ми середній клас. Нині він не доларовий мільйонер", - зізналася Вікторія.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля