Лайм

Трохи шкодую: Алекс Топольський розповів, з якою учасницею "Холостяка" попрощався зарано

Бізнесмен поділився емоціями від перегляду шоу

Після виходу в ефір 12-го сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський зіткнувся з критикою в соцмережах і навіть хейтом. Сам головний герой після перегляду всіх випусків зрозумів, що одну із дівчат відпустив надто рано. Йдеться про акторку Вікторію Варлей.

В інтерв'ю Факти ICTV бізнесмен розповів, що йому було цікаво спостерігати за Вікою на екрані, і він "трохи шкодує", що попрощався з дівчиною у 9 випуску. "Вона створювала класний настрій. Це як Новий рік - чекаєш снігу для настрою, але знаєш точно, що він не випаде, бо живеш у Зімбабве", - сказав Топольський.

Читайте також: Нарешті можу поділитися: учасниця "Холостяка-12" Вікторія Варлей вийшла заміж після проекту.

Вікторія Варлей із Алексом Топольським на проекті "Холостяк" Фото: instagram.com/viktoriavarley

Алекс додав, що залишився у добрих стосунках із Вікторією. "Вона впевнена в собі, яскрава, харизматична та багатогранна особистість. У неї є чому повчитися", - підкреслив холостяк.

Також Алекс прокоментував поведінку Каті Лозовицької, яку вибрав у фіналі.

"Дивно було не побачити у Каті жодних емоцій упродовж спілкування з дівчатами під час проживання у домі. Іноді такою Катею була і зі мною", - сказав Топольський.

Справді, на проекті Катя була стримана і ніколи не вступала в конфлікти з рештою учасниць. Через що конкурентки називали її замкнутою та нудною. Але, як зізнавалася сама Лозовицька, вона просто не хотіла витрачати свою енергію на плітки та непотрібні розмови, адже головна її мета на "Холостяку" – стосунки з Алексом.

Катя Лозовицька у домі учасниць Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Відповідаючи на запитання, чому у нього не склалися стосунки з Катею Лозовицькою після проекту, Алекс Топольський сказав:

"Я вже наголошував про це, але скажу ще раз – у деяких моментах у мене було відчуття, що ініціатива очікувалась тільки від мене. Назустріч мені - жодних кроків. Я прихильник того, аби обоє людей були зацікавлені у цих стосунках, і на жаль, не відчував віддачі від Каті. Так довго тривати не могло і настав момент, коли я зрозумів, що ліпше розійтися зараз, ніж потім жалкувати. Тому я ініціював розмову".

Читайте також: Ініціатором був я: Алекс Топольський озвучив свою версію розриву з Катею Лозовицькою.

Нагадаємо, що Катя стверджувала, що ініціатором розмови була вона. Дівчина розповіла, що у стосунках з Алексом їй не вистачало турботи, залицянь, романтики, пристрасті та спільних емоцій, і що образ принца випарувався одразу після фіналу.

Алекс Топольський та Катя Лозовицька Фото: instagram.com/alex_topolsky

Щодо Саші Мудрої, з якою глядачі бачили особливу хімію, Алекс нині не спілкується. Після фіналу герой та фіналістка публічно посварилися. Пізніше дівчина розповіла, чому розчарувалася в чоловікові.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля