Лайм

Її серце зайняте: після "Холостяка" Саша Мудра зав'язала стосунки з заможним американцем

Чоловік допоміг дівчині перебратися до США

Фіналістка романтичного шоу "Холостяк-12" Саша Мудра наразі перебуває у стосунках із заможним американцем. Пара почала зустрічатися ще до початку повномасштабної війни в Україні.

Про це в інтерв'ю Анні Олицькій розповіла Вікторія Варлей – українська акторка та одна із учасниць 12 сезону популярного реаліті. Дівчина поділилася враженнями про нового бойфренда Мудрої, адже, за її словами, вони вже встигли побачитися та провести час разом.

Фото: СТБ

"Її серце зайняте. В неї є хлопець. Він американець. Я його бачила, ми знайомі. Він її старший, він десь мій одноліток. Класний дуже. Ми разом ходили до музею тут в Маямі, потім ходили до ресторану. І потім вони приїжджали до мене тут на пляж, ми сиділи з моїм собакою", - сказала Варлей.

Читайте також: Жалюгідне видовище: після фіналу "Холостяка" Саша Мудра посварилася з Алексом Топольським.

Подробиці історії знайомства Саші з іноземцем Вікторія не повідомляє, однак припускає, що закохані знайшли один одного через соціальні мережі. Варлей також зазначила, що після початку повномасштабної війни саме новий обранець допоміг Мудрій виїхати з України до США.

Фото: instagram.com/sasha_wise28

Варлей проговорилася і про фінансове становище чоловіка, зазначивши, що він доволі заможний та щедрий: "Ми коли сиділи в ресторані, він замовив все, що було в меню і заплатив. Класний хлопець. Саша в цих стосунках бос, це 100%. Він виконує її примхи".

Читайте на тему: Нарешті можу поділитися: учасниця "Холостяка-12" Вікторія Варлей вийшла заміж після проекту.

Нагадаємо, Саша Мудра – фіналістка романтичного реаліті Холостяк-12. У фіналі шоу головний герой Алекс Топольський обрав не її, а 25-річну модель з Києва Катерину Лозовицьку.

  • Як склалися стосунки Топольського та Лозовицької після закінчення проекту – читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй