Лайм

Щасливого Дня святого Валентина: нова дівчина Остапчука похвалилася подарунком від ведучого

Полтавська вже встигла приміряти презент

Обраниця українського телеведучого Володимира Остапчука похвалилася подарунком, який отримала від шоумена на День святого Валентина. Вона зізналася, що 22 роки свого життя "терпіла свято усіх закоханих, однак тепер настав час розплати".

"Я 22 роки терпіла цей день, настав час розплати", - йдеться в блозі дівчини в Instagram. Катерина опублікувала кадр, на якому показала отримані презенти: букет білих тюльпанів та комплект білизни.

Фото: instagram.com/poka.tya

Полтавська вже навіть встигла приміряти подарунок та показатися у ньому у соцмережах. "Щасливого Дня святого Валентина", - написала вона в підписі до пікантного знімку.

Фото: instagram.com/poka.tya

Читайте також: Дякую за кохання: як українські зірки привітали своїх половинок з Днем Святого Валентина.

З 22-річною журналісткою Володимир Остапчук почав зустрічатися вже під час повномасштабної війни. Сам чоловік поки що ніяк не коментує нові стосунки.

Про роман пари дізналися уважні користувачі мережі, які стали помічати очевидні збіги у їхніх stories: і Катерина, і Володимир почали постити фото з однакових локацій.

Згодом стало відомо, що Полтавська переїхала жити до Остапчука. У блозі вона поділилася деталями переїзду та показала фото нової квартири.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/poka.tya

Нагадаємо, Катерина Полтавська родом із Кропивницького, живе та працює у Києві журналісткою. Декілька своїх фотографій вона раніше публікувала в Pinterest.

Катерина ПолтавськаФото: facebook

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита