Лайм

Він мій фундамент: Оля Полякова розповіла, чому ніколи не розлучиться зі своїм чоловіком

Зірка поділилася особистим

Українська виконавиця Оля Полякова, якій у січні виповнилося 44 роки, з 2004 року заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським. Разом вони виховують двох доньок: Марію та Алісу. І нещодавно артистка зробила відверту заяву, у якій пояснила, чому ніколи не розлучиться зі своїм обранцем.

За словами співачки, чоловік з першого дня знайомства подарував їй відчуття, яке є з нею і досі, - відчуття опори та захищеності. Детальніше про це знаменитість розповіла в шоу "Дорослі дівчатка", яке вона веде разом із Машею Єфросиніною.

"З першого дня, як я зустріла свого Вадика, я ніколи більше в житті не відчувала того, що я можу щось втратити. Я завжди відчувала опору – це те, що він мені дав і те, від чого я ніколи не зможу відмовитись. Через всі ці роки і через всі мої якісь переживання саме він виявився моєю стіною, моїм фундаментом. І так було з першого дня", - поділилася Полякова.

Читайте також: Оля Полякова зізналася, що брехала про свій вік та пояснила чому.

"Якщо людина вас кидає в ці емоційні качелі і може створити вам хоча б день страждань в очікуванні від неї якоїсь звістки – там не любов. Ви повинні це розуміти, - продовжила висловлюватися стосовно цього вона. - Варто оцінювати тільки ту людину, яка подарує безумовну захищеність і безумовну віру в те, що вона нікуди не дінеться. Це може статися з вами з першого дня. Так сталося в моєму житті".

Оля Полякова з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/polyakovamusic

Зірка не приховує, що їхні з Вадимом Буряковським стосунки не є ідеальними. Проте відчуття фундаменту, яке їй дав чоловік, допомагає легше впоратися з труднощами.

"Я не можу сказати, що в мене ідеальні стосунки з моїм чоловіком, в нас бувало різне. І зараз нас штормить. Нас дуже сильно з'єднала війна. В нас теж є проблеми. Але відчуття фундаменту – воно з того першого дня зі мною. І саме з цієї причини я ніколи не розлучусь зі своїм чоловіком", - зазначила артистка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших