Лайм

Я була розтоптана: Полякова розповіла про пережиту депресію та про те, що допомагає їй триматися

Знаменитість поділилася особистим досвідом

Українська співачка Оля Полякова, яка, як і багато інших знаменитостей, бере участь у благодійних заходах на підтримку України, розповіла про пережиту депресію. Артистка зізналася, що перші півтора місяці війни в Україні не могла знайти в собі сили, щоб щось робити і допомагати іншим.

"Перші півтора місяці війни мене треба було заспокоювати, мене треба було приводити до тями. Я не хотіла давати інтерв'ю, тому що я нічого не могла дати людям, ніякої підтримки. Я була сама розтоптана, розшнурована, без хребта", - сказала виконавиця у програмі "Зірковий шлях".

Однак саме робота і можливість бути корисною іншим допомогли співачці повернутися до життя. Полякова заявила, що саме в роботі знайшла силу, і завжди знаходила.

"І тільки можливість допомагати і працювати сьогодні мене тримає. Я сьогодні маю вже можливість говорити людям про те, що все буде добре, можу підтримувати і допомагати. В роботі я знаходжу силу, завжди знаходила. І ось це єдине, що не змінилося", - сказала зірка.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Артистка закликала українців продовжувати вірити у нашу перемогу та бути корисним кожен на своєму фронті: "Ніколи вже не буде такого життя, як було "до". Ми це повинні розуміти. Навіть коли ми повернемося, так як було, вже не буде. Ми повинні працювати, хто як може. Тоді буде за що схопитися. Надіятися, вірити, працювати – це те, що не змінилося".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil