Лайм

Зірка "Гри престолів" Джек Глісон вирішив продати свою статуетку заради підтримки ЗСУ

Стартова ціна лоту – 10 000 гривень

Відомий ірландський актор Джек Глісон, який зіграв короля Джоффрі Баратеона в "Грі престолів", виставив на благодійний аукціон статуетку свого персонажа. Зірка наважився на цей крок, аби зібрані кошти відправити на допомогу ЗСУ.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Prozorro.Продажі" - платформі, яка і проведе аукціон. Він відбудеться 15 лютого о 12:15. Стартова ціна лоту – 10 000 гривень.

Фото: facebook.com/prozorro.sale

"Всім привіт! Мене звати Джек Глісон. Я хочу підтримати Україну в її боротьбі за Незалежність. Незабаром я приїду до вас на кілька днів, а зараз, підтримуючи ініціативу українських колег, я хочу виставити на аукціон статуетку, виготовлену одним художником у Лос-Анджелесі. Переможцю я особисто підпишу й передам статуетку в Києві 16 лютого, або ж мої друзі надішлють її куди потрібно", - прокоментував своє рішення Джек.

Читайте також: На честь футболістів, які воюють: на матчі Super Bowl у США підтримали Україну.

Уточнюється, що зібрані гроші будуть передані на придбання тепловізора для 5-го окремого штурмового полку.

Джек Гліссон у ролі Джоффрі БаратеонаФото: HBO

Нагадаємо, Джек Глісон незабаром приїде до України з благодійним візитом. Актор привезе пікап для ЗСУ та проведе кіноінтесив разом із англомовними українськими акторами.

"Ірландський актор Джек Глісон, виконавець однієї з головних ролей у серіалі "Гра престолів", підтримав боротьбу українського народу і разом з нами прагне наблизити нашу перемогу над злом. Джек разом із друзями везе пікап, придбаний для ЗСУ британськими волонтерами. Він зустрінеться із захисниками України, школярами та акторами", - зазначав раніше український актор театру та кіно Андрій Клименков.

Читайте на тему: Оскароносний режисер, який пожертвував 125 тис. євро на український шпиталь, приїхав до Києва на початку лютого.

Фото: Getty Images

Джек Глісон народився в місті Корк, Ірландія. З восьми років виступає на сцені. З 2004 по 2010 навчався в приватній школі Дубліна. Зараз здобуває освіту з філософії та теології в Триніті Коледжі.

Акторську кар'єру почав зі зйомок у короткометражних фільмах. У 2005 зіграв епізодичні ролі в фільмах Бетмен: Початок" та "Гриби". В 2009 році був затверджений на роль Джоффрі Баратеона в телесеріалі "Гра престолів".

В 2014 році Глісон заявив, що після завершення своєї роботи у телесеріалі "Гра престолів" завершить акторську кар'єру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil