Лайм

Приїздить додому, коли хоче: Даша Квіткова розповіла про стосунки з Нікітою Добриніним

Колишні закохані виховують однорічну дитину

Даша Квіткова та Нікіта Добринін оголосили про розрив стосунків місяць тому. Пара з проекту "Холостяк-9", яка дала життя синові Леву, не живе разом, проте на розлучення ще не подавала.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram-"історіях", блогерка розповіла, як спілкується з колишнім обранцем після розриву подружніх стосунків та чи відкрито її серце для нового кохання.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Ми в нормальних людських спокійних батьківських відносинах. Ми обоє переживаємо за нашого сина та ситуацію в країні. Тому ми телефонуємо один одному, спілкуємося щодо нашого сина. Нікіта може приїхати додому, коли хоче, побачити дитину, коли я є. Ми нормально розмовляємо. Але ми не ходимо нікуди разом", - розповіла Квіткова про стосунки із Добриніним.

Читайте також: Кинула хорошого чоловіка: Даша Квіткова відповіла на звинувачення у руйнуванні сім'ї.

Фото: instagram.com/kvittkova

Відповідаючи на запитання, чи вільне наразі її серце чи перебуває у пошуках, Даша з усмішкою сказала: "Моє серце нікого і нічого не шукає. Моє серце абсолютно нічого не загадує. Зараз я просто насолоджуюся, приділяю час собі, сину, займаюся своїми інтересами, своєю роботою, бізнесом. Я живу".

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, що 21 січня 2023 року Даша Квіткова та Нікіта Добринін зробили спільну заяву в соцмережах про те, що вони більше не разом. Після чого блогерка дала інтерв'ю Маші Єфросиніній, де розповіла, що у їхніх стосунках із чоловіком було багато прихованих проблем та конфліктів.

Нікіта та Даша познайомилися на шоу "Холостяк-9", де Добринін був головним героєм, а Квіткова учасницею. Вони стали єдиною парою, яка збудувала сім'ю після проекту. У 2020 році закохані зіграли розкішне весілля в Києві, а через рік у них народився первісток - син Лев.

Фото: instagram.com/kvittkova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним