Лайм

Сезон планувався цікавий: Тарас Цимбалюк розповів, чому затримують прем'єру "Кріпосної-4"

Творці обіцяли показати продовження серіалу восени 2022 року

Серіал "Кріпосна" за три сезони (2019 - 2020) став міжнародним хітом, але через повномасштабну війну в Україні його продовження відкладається. Причин тому безліч, і російські актори у ролях – одна з них.

Тарас Цимбалюк, який грає у "Кріпосній" Назара, розповів про затримку прем'єри 4 сезону.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/

"Чи буде продовження "Кріпосної-4?" І якщо так, то коли?" - Запитали у актора в Instagram.

"Я досконало не володію інформацією. Знаю, що присутність у складі російських акторів теж відіграла свою роль у відстрочці прем'єри. Але не так давно відбувся дубляж нового - четвертого сезону українською мовою, - відповів він. - Сезон, насправді, планувався дуже цікавий. Наприклад, мій герой Назар подорослішав на 20 років і його життя кардинально змінилося".

Читайте також: Ціна, яку я плачу за свободу: актор із "Кріпосної" розповів про найболючіший момент на фронті.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Раніше творці "Кріпосної" розповіли, що на момент повномасштабного вторгнення РФ в Україну 4 сезон перебував на фінальній стадії виробництва. Влітку в Польщі дозняли кілька сцен, в яких були задіяні українські актори, зокрема, Наталка Денисенко (грає Ларису Яхонтову). Зйомки викликали скандал через участь у серіалі акторів із країни агресора, і СТБ довелося прояснити ситуацію.

СТБ заявили, що фінальні сцени переписали, аби виключити росіян із кіновиробництва. У деяких сценах їх довелося замінити на дублерів, а тих, хто мовчить про війну або підтримує її, вирізали під час монтажу.

"Зупинити проект не могли, адже є обов’язки перед польськими партнерами", - стверджує команда.

Планувалося, що "Кріпосну-4" дублюють українською мовою, після чого покажуть у Європі восени 2022 року. Прем'єра не відбулася, і з того часу творці костюмної драми не уточнювали, на якому етапі знаходиться виробництво.

Нагадаємо, що в серіалі СТБ "Кріпосна" знімалося безліч російських акторів, у тому числі й у головних ролях. Серед них – Катерина Ковальчук, Софія Прісс, Юлія Ауг, Федір Лавров, Михайло Гаврилов, Марія Машкова та інші. Більшість із них досі мовчить про війну в Україні.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria