Лайм

Для мене це честь: Ді Капріо підтримав фонд Олени Зеленської, щоб допомогти дітям України

Люди подякували актору за чітку позицію

Відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо долучився до підтримки України у війні проти РФ, як і сотні інших світових зірок. Він зробив пожертву у благодійний фонд Олени Зеленської. Сума, яка не розголошується, буде направлена на допомогу українським дітям, які постраждали внаслідок злочинних дій російських окупантів.

Знаменитість у Instagram зізнався, що для нього це неймовірна честь – долучитися до підтримки нашої держави. Відповідний коментар він залишив у stories.

Фото: instagram.com/leonardodicaprio

"Для мене велика честь підтримати Фонд Олени Зеленської, який забезпечує дітей та сім'ї в Україні необхідними речами, такими як їжа та притулок", – прокоментував своє рішення Ді Капріо.

Читайте також: Ді Капріо розійшовся з Камілою Морроне і підігрів чутки про вікові обмеження своїх дівчат.

Днем раніше, 16 лютого, представники фонду Олени Зеленської повідомили, що американський актор зробив пожертвування, яке спрямують на допомогу українським дітям, що постраждали від війни. Українці подякували зірці за чітку позицію та солідарність із Україною.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, це вже не вперше актор допомагає нашій країні. На початку повномасштабної війни він зробив декілька пожертвувань гуманітарним групам - CARE, IRC, UNHCR та Save the Children, які спрямовані на підтримку України. Однак тоді знаменитість вирішив не розголошувати свої благодійні вчинки.

Також у ЗМІ з'являлася інформація про те, що у перші місяці вторгнення Ді Капріо пожертвував близько 10 мільйонів доларів на рахунок НБУ для підтримання обороноздатності, утім ці твердження не були остаточно підтверджені.

Читайте на тему: Подякували за підтримку України: Вікторія Апанасенко зустрілася з Джеком Глісоном та показала фото з актором.

Фото: instagram.com/dicapriofp_

Леонардо Ді Капріо – 48-річний американський актор, кінопродюсер. Лауреат премії "Оскар" за найкращу чоловічу роль у фільмі "Легенда Г'ю Гласса", та нагороди BAFTA і Гільдії кіноакторів США за виконання ролі Г'ю Гласса.

Повноцінну акторську кар'єру почав в шістнадцять років на початку 1990-х років. У 2000-х роках отримав визнання публіки і критиків за роботу в широкому діапазоні кіно і акторську майстерність.

  • На початку лютого оскароносний режисер Мішель Хазанавічус, який пожертвував 125 тис. євро на український шпиталь, прибув до Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни