Лайм

Подякували за підтримку України: Вікторія Апанасенко зустрілася з Джеком Глісоном та показала фото з актором

"Міс Україна Всесвіт" відвідала благодійний кіноінтесив

Джек Глісон, який зіграв короля Джоффрі Баратеона у "Грі престолів", приїхав до Києва. Ірландський актор зустрівся з українськими військовими та молодими акторами. А ще він привіз в Україну пікап для ЗСУ та передав статуетку свого персонажа переможцю.

Прес-конференцію у Київському академічному театрі юного глядача відвідала Вікторія Апанасенко. "Міс Україна Всесвіт" зробила фото зі знаменитістю та поділилася кадрами в Instagram.

Читайте також: Зірка "Гри престолів" Джек Глісон вирішив продати свою статуетку задля підтримки ЗСУ.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

"Україну відвідав ірландський актор Джек Глісон, відомий багатьом завдяки ролі короля Джоффрі Баратеона в серіалі "Гра престолів". Джек підтримує Україну і передав пікап для ЗСУ, придбаний британськими волонтерами. Також він виставив на аукціон статуетку короля Джоффрі Баратеона і провів кіноінтенсив для українських акторів. Ми відвідали прес-конференцію разом із Fashion TV UA, подякували Джеку за підтримку України та мали можливість поставити актору декілька питань", - написала Вікторія.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

Кіноінтенсив також мав благодійний характер, виручені від продажу квитків кошти передадуть на придбання вантажівки для мінометників ЗСУ.

Джек Глісон виступає на сцені з 8 років. Акторську кар'єру він розпочав зі зйомок у короткометражних фільмах, потім грав епізодичні ролі, зокрема у картинах "Бетмен: Початок" та "Гриби". Популярність йому принесла роль Джоффрі Баратеона в серіалі "Гра престолів". 2014 року актор заявив, що після закінчення зйомок у серіалі завершить кар'єру в кіно.

Джек Глісон у ролі Джоффрі Баратеона Фото: HBO

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil