Лайм

Надто виснажена: Олена Зеленська розповіла про втому від війни у відвертому інтерв'ю

Перша леді поділилася особистими переживаннями

Олена Зеленська, яка нещодавно зустрілась з главою МЗС Канади, дала відверте інтерв’ю німецькому виданню Die Zeit (в перекладі - "Час"). Також вона знялася у фотосесії для щотижневої газети.

Під час розмови з журналістами перша леді України зізналася, що не може по-справжньому думати про своє життя, поки в нашій країні триває війна. "Я не можу по-справжньому думати про те, як я живу, відколи почалася війна. Мені для цього не вистачає спокою й тиші, а коли на мить все замовкає, я надто виснажена, щоби слухати себе", - сказала вона.

Фото: zeit.de

Крім того, дружина Володимира Зеленського зазначила, що не прагне, аби її життя у майбутньому ставало ще більш відкритішим для людей. Вона додала, що не хоче, щоб оточуючі жаліли її:

"Я не хочу бути центром трагічної, драматичної історії. Я не знаю, чи ви це зрозумієте, але я не хочу, щоб моє життя згодом було відкрито для широкого загалу, і люди жаліли мене. Я не хочу бути жертвою".

Читайте також: Справжні бійці: Зеленська показала зворушливі фото маленьких пацієнтів онкологічної лікарні.

Фото: zeit.de

Також поділилася перша леді і планами, які реалізує після перемоги. Перше, що вона зробить, - вимкне телефон і поїде на машині за місто.

"Я б сіла в машину одна, без охоронців, без усіх людей, які мене постійно супроводжують. Я б просто поїхала за місто. І дуже голосно увімкнула б музику. Тоді зупинилася б десь у гарному місці й просто дивилася на краєвид доти, доки я хочу. Звичайно, спочатку я б вимкнула мобільний телефон", - розповіла Зеленська.

Фото: zeit.de

Для фотосесії Зеленська обрала класичний образ у чорно-білих тонах. Вона позувала у чорному костюмі, що складався з подовженого піджака та брюк, та білосніжній сорочці. Доповнили ділове вбрання масивна золота брошка на лацкані, сережки гвоздики, об’ємно укладене волосся та ніжний макіяж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента