Лайм

Перукар розповів, які зачіски початку 2000-х повернуться в моду у 2023 році: фото

Надихніться прикладом знаменитостей

Зачіски, які були популярними в 1990-х і 2000-х роках, знову повертаються в моду. Досвідчені експерти назвали три варіанти таких стрижок та пояснили, чому вони знову стали трендами.

Сем Бернетт, стиліст і власник Hare and Bone, розповів виданню Express, що текстуровані стрижки з рваними кінчиками знову будуть на піку популярності у цьому році. За словами фахівця, "така зачіска здатна творити справжні чудеса, вдало підкреслюючи певні риси обличчя".

Фото: pinterest

20-річна Дженна Ортега, яка отримала визнання та популярність на весь світ завдяки своїй ролі у серіалі "Венздей", демонструє на власному прикладі, як може виглядати текстурована стрижка з рваними кінчиками. Зачіска, яку обрала для себе знаменитість, відкриває шию та дає змогу навіть із укладанням нашвидкуруч виглядати ефектно та яскраво.

Дженна ОртегаФото: Getty Images

Читайте також: Топ-7 класичних жіночих стрижок, які ніколи не виходять з моди: фото.

Серед наступних трендів 2023 року – стрижка малет, яку експерти назвали "необхідним трендом" у тенденціях зачісок. Традиційний малет - це короткі об'ємні пасма спереду і волосся, що закриває шию ззаду, начісування і підкреслене структурування на маківці.

Як пояснює Бернетт, малет 2023 року може дещо відрізнятися від того, який був у 2000-х роках. Головне – обрати той варіант виконання стрижки, який підкреслить ваші риси обличчя.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

А для тих, хто шукає щось більш класичне, позачасовий боб-каре може стати справжньою знахідкою у 2023 році. "Боб несподівано повернувся у цьому році", - сказав відомий перукар Джей Бірмінгем, який працював із відомими зірками, зокрема з Хлої Кардаш’ян, Амандою Холден, Рошель Хьюмс та іншими.

"Це культовий класичний стиль, який не втрачає своєї популярності із сезону в сезон. Але 2023 рік - це повернення справжнього бобу. Волосся довжиною до щелепи, з кінчиками, злегка загнутими під лінію щелепи - саме таким боб і був завжди в задумці".

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Стиліст підказала простий трюк, як зробити свій образ більш сучасним.

Спеціалісти наголошують: "Якщо 2023 рік – це рік, коли ви готові до кардинальних змін у зовнішності, спершу почніть із чогось менш сміливого та помітного. Коли справа доходить до зміни вашої зачіски, це абсолютно нормально, що з’являється відчуття нервозності і страху спробувати новий стиль".

"Моя вам порада: завжди спочатку спробуйте щось незначне, щоб було легше звикнути до змін. Наприклад, якщо ваше волосся довге, спробуйте додати шари, щоб з’явилися розмір та глибина, але при цьому залишилася довжина", - сказав Джей Бірмінгем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору