Лайм

Поринаю у спогади: Лілія Ребрик напередодні річниці вторгнення поділилася переживаннями

Телеведуча згадала останні дні перед війною

Напередодні річниці російського вторгнення українські знаменитості згадують емоції, які відчули на початку повномасштабної війни, та свої щасливі дні мирного життя. Телеведуча та акторка Лілія Ребрик за кілька днів до 24 лютого також поринула у спогади.

На особистій сторінці в Instagram артистки з'явився допис, в якому вона "розбирає по молекулах" останні дні перед війною і зізнається, що вже тоді на душі була тривога, страх та неспокій.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik


"Гортаю свою ж стрічку, згадую: за 4 дні до - грала "Ін’єкцію безсмертя", за 3 - дублювала мультфільм "Поганці", за 2 дні до (і взагалі весь той тиждень) - була в ефірі "Ранку", за день - знову була на сцені грала комедію. Що було в ті дні у мене на душі? Страшенна тривога, страх війни, такий неспокій", - згадує українська телеведуча.

Читайте також: Росія може завдати ударів у три хвилі: до чого треба бути готовими українцям 23-24 лютого.

Ребрик згадує, що вранці 23 лютого 2022 року після ефіру "Ранку з Україною" вона з'їздила обійняти своїх рідних, оскільки у ці дні їй особливо хотілося бути поряд із сім'єю. Увечері того ж дня вона грала виставу "Два анекдота на вечерю".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Мене на сцені завжди відпускає: я концентруюсь, розслабляюсь, жену будь-які думки з голови і віддаюсь ролі, - ділиться акторка. - А після я сіла в машину, в мене було багато квітів і вже так пахло весною. Ще допізна обирали меблі для нашого будинку мрії. Нового, який ми купили напередодні… Заїдали полуницею, яку купили взимку в супермаркеті (чомусь, так хотілося чогось шкідливого…) і шампанським".

Тепер шампанське та полуниця для Лілії – назавжди смак миру, і вона точно знає, як святкуватиме нашу перемогу.

"Але тоді так важко на душі було. І через 5 годин уже почалася велика війна... Не стану розповідати про найстрашніший день - 24 лютого. За великим рахунком він більш-менш був схожий у кожного українця. І кожному - викарбується в пам’яті назавжди", – резюмувала Ребрик.

  • Раніше Лілія Ребрик розповіла, як війна змінила її дітей . Доньки телеведучої дуже подорослішали і кажуть такі слова, які не хочеться чути батькам.
  • Читайте також на theLime, як Лілія Ребрик із сім'єю виїжджала з Києва. Заміський будинок "дикої сімейки" розташований у районі, який був окупований ворогом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації