Лайм

Вдома є хімічний захист: Катя Осадча розповіла, як психологічно змінилася за рік війни

За цей рік телеведуча зробила головний висновок

Напередодні річниці російського вторгнення Катя Осадча поділилася своїми висновками, до яких прийшла після всіх випробувань, а також розповіла, як за рік війни змінилося її ставлення до чуток навколо загроз з боку Росії.

Українська телеведуча записала кілька сторіз в Instagram, у яких зізналася, що до 24 лютого 2022 року вона не вірила в серйозність розмов про можливе вторгнення РФ в Україну, і всіх, хто говорив про війну, вважала панікерами. "У моєму світі війна не планувалась, зйомки неслися, плани будувалися, тривожна валізка не складалась", - зізнається вона.

Фото: instagram.com/kosadcha

Осадча додала, що зараз, дивлячись на себе тоді, дивується своїй впевненості. "Коли в Києві вже не залишилося посольств, коли співробітників західних компаній переселили в різні країни, ми все ще вважали всіх панікерами і продовжували "незбиративалізку", - пише ведуча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте на тему: Поринаю у спогади: Лілія Ребрик напередодні річниці вторгнення поділилася переживаннями.

Потім Катерина десь прочитала, що збиратися буде легко тим, хто часто подорожує. І вирішила, що 17 років відряджень мають її "врятувати". Телеведуча подумки згадала, де лежать цінні речі та документи, і пішла собі жити з упевненістю, що війна неможлива.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Тепер я захоплююся людьми, які закуповували корм для тварин на випадок війни. Я ж рік тому вирішила, що запас суміші для піврічної дитини, то зайве", - дивується зіркова мама.

Фото: instagram.com/kosadcha

За рік повномасштабної війни Катя Осадча зробила головний висновок: тепер вона нічого не відкидає.

"Тепер, якщо скажуть, що наближаються прибульці і потрібно запастися яйцями, я не буду питати чому, а просто піду і запасусь. Адже війна для мене була така ж неможлива, як і прибульці або кінець світу, - пише вона. - Для розуміння того, як змінилося моє ставлення до чуток навколо загроз. У нас вдома є хімічний захист. 2023 рік. Центр Європи. Я досі не вірю, що це все з нами".

Фото: instagram.com/kosadcha

  • Раніше Катя Осадча згадала перший день війни та показала фото, зроблене 24 лютого. Після перших вибухів сім'ю ведучої охопила паніка та нерозуміння.
  • А нещодавно телеведуча показала батьків, яких врятували від окупації. Катя Осадча у День ЗСУ поділилася особистою подякою українським захисникам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші