Лайм

Важила понад 75 кг: Ілона Гвоздьова показала, як виглядала до схуднення після пологів

Хореограф поділилася архівними знімками

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова виховує двох дітей – 7-річну Валерію та 2-річного Домініка. Будучи вагітною сином, хореограф набрала зайву вагу і була схожа на "маленьке миле слоненятко".

На особистій сторінці в Instagram знаменитість розповіла, якою була її максимальна вага і як приводила своє тіло у форму після пологів.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Ілона зізналася, що на останніх місяцях вагітності важила понад 75 кг. Одразу після пологів вона втратила 10 кг, а наступні 20 кг Гвоздьова скидала вже сама.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Не було жодної дієти, більш того, фізичні навантаження почала робити потроху аж після 2 місяців після пологів", - сказала хореограф.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Читайте на тему: Набрала 31 кг: Ксенія Мішина показала, як виглядала під час вагітності.

Одразу після виписки з пологового будинку Ілона носила спеціальну білизну для утяжки живота та займалася танцями, оскільки важкі навантаження під час грудного вигодовування робити не можна.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Через два місяці після народження дитини вже були помітні результати її старань.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Що стосується дієт для схуднення, то Гвоздьова категорично проти них. За словами хореографа, вони не дають бажаного результату та можуть нашкодити здоров'ю.

"Виходячи з досвіду спілкування з моїми клієнтами, ще жодна дієта не дала бажаного результату, точніше буде сказати, результат був швидкоплинним, а потім все повернулось, навіть більше. Були випадки, які забирали зайві кг, але з цим і здоров'я і погіршували емоційний, психологічний та фізичний стан. Я категорично проти дієт для схуднення. Винятком є лише дієти, які мають рекомендації від лікаря щодо окремих функцій організму та органів. Єдина здорова дієта для схуднення - це збалансований раціон їжі, якого ви маєте дотримуватися протягом життя", - вважає Ілона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця