Лайм

Це фейк: Даша Квіткова попередила про небезпечну брехню щодо її схуднення

Знаменитість внесла ясність у ситуацію

Даша Квіткова, яка продовжує дивувати шанувальників стрункою фігурою, висловилася щодо свого схуднення. 24-річна блогерка, яка скинула більше 30 кг і наразі важить менше 50 кг, спросустувала чутки про зниження ваги за допомогою якихось "чарівних таблеток чи чаїв".

Пост на цю тему зірка соцмереж оприлюднила у Instagram. У такий спосіб вона вирішила розвіяти всі можливі неправдиві припушення стосовно свого кардинального перевтілення у зовнішності.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Це фейк. Друзі, я вас благаю, не купуйте ніякі таблетки, чаї чи якісь порошки для схуднення, про які зараз шириться реклама. Як мінімум - ви витратите гроші на фігню, а як максимум - нашкодите своєму здоров’ю, і потім будете проходити лікування. Я не худла ні на яких таблетках чи чаях", - написала Квіткова.

Читайте також: Даша Квіткова показала себе до схуднення: як змінилася її фігура.

"Я худла за допомогою харчування, спорту, нагляду та кунсультацій лікаря. Без шкоди для себе і здоров’я. Це те, що я завжди раджу і кажу: не займатесь самолікуванням", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Раніше блогерка заявляла, що прагнула знизити вагу, аби комфортно почуватися у власному тілі та налагодити здоровий режим харчування. Свій раціон вона коригувала під наглядом дієтологів та ендокринологів.

"Я вперше у своєму дорослому та свідомому житті важу 48 кілограмів. Я завжди говорю, що худнути треба з правильним і нормальним харчуванням, під наглядом дієтолога та ендокринолога, і займатися спортом. У жодному разі не пропагую голод", - говорила дівчина.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Даша Квіткова - українська блогерка та переможниця 9 сезону романтичного шоу "Холостяк", де дівчина була однією з претенденток на руку та серце Нікіти Добриніна. У фіналі шоумен обрав Квіткову, і вже в травні 2020-го закохані зіграли весілля. Їхній первісток Лев народився у липні 2021 року. До і після цього Квіткова неодноразово заявляла, що мріє народити ще одну дитину.

Читайте на тему: Колосальна праця над собою: Даша Квіткова показала, як виглядала до популярності.

Наприкінці січня подружжя оголосило про розрив, і це стало справжньою неприємною несподіванкою для шанувальників пари.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття