Лайм

Тягнути все не виходить: Ілона Гвоздьова пояснила, чому її син живе з бабусею

Молодшу дитину танцівниці виховує її мама

Ілона Гвоздьова разом із чоловіком Іваном Хом'ячуком виховують двох дітей. На початку повномасштабного вторгнення РФ хореограф вивезла дочку та сина до Італії, але вже через два місяці повернулася до Києва. Наразі 7-річна Валерія живе з батьками, а 2-річного Домініка сім'я віддала на виховання бабусі, через що танцівниця зіткнулася з хейтом у соцмережах.

Переможниця "Танців з зірками" розповіла в Instagram, що щодня отримує у дірект повідомлення зі звинуваченнями, що вона погана мати. "Де мій син? Що ти за мати? Чому Домінік не з вами? Як можна лишити дитину на батьків?", - пишуть Ілоні підписники. Гвоздьова вирішила відповісти "особливо зацікавленим" та закрити цю тему назавжди.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Якщо хтось ще досі не помітив у країні війна, Київ як і багато інших міст знаходится під постійною повітряною загрозою і не тільки, чоловік залишився майже без роботи. Попри все це ми вирішили добудувати свій будинок і жити далі. Поки що моя діяльність більш результативна з точки зору фінансів, ніж чоловіка, тому я не можу залишити роботу і просто насолоджуватися вихованням дітей", - пояснила Ілона.

Читайте також: З'явилася хвороба: Ілона Гвоздтова розповіла, як стрес через війну вдарив по здоров'ю її чоловіка.

Хореограф додала, що сім'я - це не лише love story та красиві фото в Instagram. Це ще й важка робота, постійні кредити, борги, невдачі та розчарування.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Життя в Києві не з дешевих, навчання першої дитини, курси, будівництво, няні для молодшого, все це дуже дорого коштує і тягнути все не виходить. Слава Богу, у мене є такі чудові батьки, які не побоялися у такому віці взяти на себе таку відповідальність та хоча б таким чином допомогти нам і тим самим уберегти сина від психологічного стресу та залякуваннь!", - написала Гвоздьова.

Ілона зізналася, що їй нелегко далося це рішення. Щоразу, коли бачить на дитячих майданчиках мам із синами, її серце розривається, а очі наповнюються сльозами. "Але розумію, що зараз так і по-іншому поки не вдається розрулити все це", - додала вона.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Читайте також: Там добре відпочивати: Ілона Гвоздєва розповіла, чому не залишилася в Італії під час війни.

"Тому годі мене цькувати своїми порадами щодо материнства, дивіться за собою, своєю сім’єю і дітьми. Годі приміряти ваше вузьке мислення і шаблони на інші сім’ї. Адже я показую в insti лише 20% свого життя і те що я вважаю запотрібним. Жалітися на долю, страждати і робити із себе жертву не буду, не дочекаєтесь. Тому ті, хто плюють мені у спину означає що я попереду. В мене чудова сім’я, я прекрасна матір і сама буду вирішувати як мені жити", - емоційно звернулася Ілона до хейтерів.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита