Лайм

Старість не радість: дружина Віктора Павліка розповіла, що вчудив співак

І показала, як зараз виглядає її 57-річний чоловік

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде свій блог в Instagram, у якому ділиться всім, що відбувається в її житті. Нещодавно сім'я відпочивала у Буковелі, де з народним артистом сталася кумедна ситуація.

Повернувшись до Києва блогерка зізналася, що Віктор Павлік повністю поголив свої брови. 57-співак зробив це випадково – він просто переплутав насадки на машинці для гоління. За словами Катерини, спочатку вона не хотіла розповідати підписникам, що вчудив її чоловік в Буковелі, але потім вирішила показати "оновленого" чоловіка.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Я думала, що в моєму блозі його не буде. Те, що він зробив, дівчата би якщо бачили - бігли би куди подалі, - сміється Репяхова. - Старість не радість".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Але попри свій б'юті-конфуз Віктор Павлік виступив на благодійному концерті в Яремче, а потім показав спільне фото із гуртом KOZAKY у своєму Instagram.

"Мені в цій історії найбільше сподобалося те, що ВП взагалі не переймався. Лайк йому за сміливість", - наголосила молода дружина музиканта.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Читайте також: Дружина Віктора Павліка згадала, як у 16 років співак допоміг їй пережити нещасливе кохання.

Нагадаємо, співак Віктор Павлік познайомився зі своєю шанувальницею Катериною Репяховою у 2015 році. Заради молодої обраниці артист пішов від третьої дружини Лариси Созаєвої.

Через три роки роману Репяхова стала концертним директором Павліка, а у 2020 році - законною дружиною. Влітку 2021-го Катерина подарувала Віктору Франковичу сина, якого батьки назвали Мишком. Різниця у віці подружжя становить 29 років.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля