Лайм

Гроші не повернула: Катерина Репяхова розповіла, як склалися стосунки з колишньою Віктора Павліка

Дівчина продовжує ділитися подробицями зі своїми підписниками

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла нові подробиці конфлікту з колишньою дружиною музиканта Ларисою Созаєвою, який виник після того як жінка обізвала Катерину "тварюкою" у соцмережах. Тоді дівчина подала позов до суду на свою кривдницю, і остання мала виплатити їй 8 тисяч гривень.

Проте, як поділилася в Instagram Репяхова, цієї суми від Созаєвої вона так і не отримала. Однак гарна новина все ж є: колишня співака зникла з іхнього життя, і цей факт дуже тішить Катерину.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Гроші не повернула. А ображати перестала - це вже добре. Її більше немає в нашому житті ніяким чином, тому що квартира більше не в кредиті. Це те, про що я мріяла", - зізналася дівчина своїм підписникам.

Читайте також: Дружина Віктора Павлика згадала, як у 16 років співак допоміг їй пережити нещасливе кохання.

Нагадаємо, причиною конфлікту між Репяховою та Созаєвою стала квартира. Житло було придбане в кредит ще в період шлюбу Віктора з Ларисою, і після розлучення артист пообіцяв залишити нерухомість колишній.

Пізніше, у 2021 році, Павлік та Репяхова запропонували Созаєвій продати квартиру та погасити кредит, на що жінка тоді відповіла відмовою.

Катерина зізналася, що оскільки саме Лариса почала виносити подробиці поділу спільного майна на публіку, а згодом і висловлювати образливі слова на її адресу, Репяхова вирішила вчинити так само. Дівчина ділиться цими подробицями зі своєю аудиторію, бо бажає, аби люди знали правду.

"Якби спочатку колишня дружина не виносила на загал цей поділ, і питань би не було. Але ж вона заявляла, що Віктор Павлік виставляє її на вулицю. Я говорю відкрито про це, так як правда на нашій стороні. І я не хочу, щоб люди думали неправду" – написала дівчина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Наприкінці минулого року Репяхова повідомила, квартиру, яка була придбана під час шлюбу Павліка та Созаєвої, поділили навпіл. Вона поділилася деталями та показала відповідні документи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також