Лайм

Вистояли найскладнішу зиму: Катя Осадча привітала українців з першим днем весни

Українська телеведуча написала надихаючий допис

На календарі 1 березня, а отже, найскладніша зима для українців позаду. Україна вистояла, попри всі спроби Росії заморозити нас ракетним терором. Телеведуча Катя Осадча привітала українців із весною, зазначивши, що з теплом прийде ще більша віра у перемогу.

На особистій сторінці в Instagram знаменитість опублікувала допис, в якому згадала погрози росіян перед холодним періодом: "Цієї зими ви замерзнете і зневіритеся... від творців "взяти за три дні".

Фото: instagram.com/kosadcha

"Сьогодні перший день весни і як минулого року ми стояли, так ми і вистояли найскладнішу зиму в нашому житті, - зазначила Осадча. - З весною, рідні. З теплом прийде ще більша віра у перемогу, адже буде ще більше зброї".

Читайте також: Вдома є хімічний захист: Катя Осадча розповіла, як психологічно змінилася за рік війни.

"З яким настроєм зустрічаєте весну?", - поцікавилася ведуча у підписників. "З патріотичним настроєм! Ми пережили зиму! А отже, нам вже нічого не страшно", - пишуть українці в коментарях. "Зустрічаю весну з переможним настроєм", "Не замерзли, і світло вже є. Тепер чекаємо на перемогу", "З надією в серці і вірою у ЗСУ", "З настроєм давити кацапів", "З вірою у світле майбутнє!".

Катя Осадча активно підтримувала українців цієї зими та ділилася корисними порадами. Після масованих ракетних ударів по енергоінфраструктурі, телеведуча показала, як можна економити електрику з користю для сім'ї, запустивши в мережі затишний флешмоб.

Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували