Лайм

Небезпечний стан: Андрій Данилко серйозно захворів під час європейського турне

У артиста розвинулося ускладнення ларингіту

Андрію Данилку довелося перенести концерт у Таллінні через серйозну хворобу. Команда артиста повідомила естонському виданню Limon, що у нього розвинулося ускладнення ларингіту, яке потребує тривалого лікування та мовчання.

"У Андрія Данилка на тлі ларингіту стався крововилив у голосову зв'язку. Це небезпечний стан, який потребує серйозного лікування та повного голосового спокою протягом кількох тижнів", - йдеться у заяві.

Читайте також: Андрій Данилко розповів, чому у нього не склалося із сім'єю.

Фото: instagram.com/v_serduchka/

Раніше у лютому команда Андрія Данилка вперше повідомила про його хворобу. Виступ у Наполі (Італія) опинився під загрозою зриву через ларингіт.

"Концерт міг не відбутися через ларингіт, відсутність голосу і температури у Андрія. Але завдяки вашій підтримці та чудовому лікарю він став одним із найспекотніших", - повідомили менеджери.

Тепер лікарі порадили виконавцю серйозно поставитися до лікування, тому європейське турне Сердючки перенесли на два місяці. Усі квитки на концерти залишаються актуальними, а нові дати менеджмент має оголосити 3 березня.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків