Лайм

Різні, але прекрасні: Настя Каменських у свято 8 березня закликала цінувати жінок

Артистка поділилася надихаючим посланням

В Міжнародний жіночий день зірки звертаються до своїх шанувальників з теплими словами. Так, актор Тарас Цимбалюк закликав берегти жінок, а Катя Осадча зазначила, що вважає 8 березня Днем Берегині. Своїми думками стосовно цього свята поділилася і співачка Настя Каменських.

У Instagram артистка виклала пост, присвячений цінності жінки, її ролі у суспільстві та вмінню бути різною, але при цьому завжди залишатися стійкою та рішучою. Каменських наголосила, що кожна прекрасна у будь-яких своїх проявах.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Жінки… Скільки сили, стійкості та рішучості наповнює кожну. Та в один момент це змінюється блиском в очах, теплими усмішками та дивовижною чарівністю. Ми поєднуємо у собі впевнених бізнесвумен та дбайливих матерів, ми впевнені у собі, сором‘язливі, та щодня змінюємо світ на краще, у кросівках чи на підборах. Ми різні… Але прекрасні у будь-яких своїх проявах", - йдеться в публікації знаменитості.

Читайте також: 8 березня - не свято краси та жіночності: яке його справжнє значення та історія.

"Я щиро бажаю, аби світ навчився це цінувати. Без надмірних очікувань та завищених вимог. Просто цінувати жінок будь-де, будь-коли, приймати їх вибір та поважати позицію, якою б вона не була. Бо абсолютно кожен має на це право. Давайте завжди пам‘ятати про це та тільки примножувати ту силу, яка є всередині нас. Ми сильні, вільні та незалежні. Такі ж, як наша Україна", - також написала виконавиця.

Фото: instagram.com/kamenskux

Шанувальники подякували зірці за теплі слова, а також залишили привітання для свого кумира. Ось деякі їхні коментарі:

"Дякуємо! Зі святом!", "Справжня українська жіночка. Зі святом!", "Як влучно сказано!", "Зі святом, найсильніші українки", "Дійсно. Так і є", "Зі святом, Настя! Нехай кожна мить буде мирною, світлою і щасливою".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації