Лайм

Гурт TVORCHI представив оновлену пісню Heart Of Steel для "Євробачення-2023"

З цією композицією вони представлять Україну

Представники України на "Євробаченні-2023" TVORCHI презентували оновлену версію пісні "Heart of Steel", яка прозвучить на конкурсі. Серед головних змін - поява куплета українською та нова кінцівка, в якій тепер звучить скрипка.

TVORCHI хоч і перемогли в Нацвідборі, але отримали частку критики від журі конкрусу. Так, Юлія Саніна, яка стала співведучою "Євробачення-2023", зауважила відсутність потужних беків у приспіві.

"Початок парадоксальний, але в приспіві чогось не вистачає. Хітовості, беків. Джеффрі звучав трохи самотньо", - зазначила фронтувмен The Hardkiss.

Читайте також: Хто такі TVORCHI та про що їхня конкурсна пісня "Heart of Steel".

Музиканти погодилися доопрацювати пісню, і наразі фанати "Євробачення" обговорюють фінальний варіант. Думки з цього приводу у них розділилися: комусь більше подобалася стара версія, а комусь зміни у "Heart of Steel" здалися незначними.

"Куплет українською - дуже круто! А вдвічі крутіше - якби вони змінили приспів на більш потужний", - пишуть у коментарях.

"Це вперше, коли оновлення трохи краще за оригінал".

"А що змінилося? Кульмінацію зробили б потужніше".

"Перший варіант у відборі більше подобався. Чому поміняли? Наслухалися образливих коментарів? Хлопці, будьте собою, а не слідуйте всім цим трендам і настроям у суспільстві".

Наразі Україна опустилася у списку лідерів "Євробачення-2023" за прогнозами букмекерів. За даними Eurovisionworld, вона ділить другий рядок разом із Фінляндією. На першому місці знаходиться Швеція, шанси на перемогу якої оцінюють у 35%.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття