Лайм

Велика честь: Юлія Саніна стала ведучою гранд-фіналу "Євробачення-2023"

Фронтвумен The Hardkiss вийде на сцену перед 160-мільйонною телеаудиторією

Організатори "Євробачення-2023" назвали імена ведучих конкурсу, і серед них опинилося двоє українців - фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна і Тимур Мірошниченко, який і раніше виступав коментатором пісенного конкурсу та ведучим нацвідборів в Україні.

Юлії Саніній випала особлива честь – бути однією з чотирьох ведучих гранд-фіналу "Євробачення", який відбудеться у Ліверпулі 13 травня 2023 року. Разом із нею на сцену вийдуть "Містер-Євробачення" Грем Нортон, актриса та співачка Ханна Веддінгхем та виконавиця Аліша Діксон.

Фото: The Hardkiss

"Для мене велика честь стати ведучою "Євробачення 2023". Цього року ми станемо свідками унікального шоу, яке Україна розділить із Британією. Мені водночас хвилююче, відповідально та радісно грати нову для себе роль. Але у мене є ви – моя підтримка. Я впевнена, що навіть під час війни ми продемонструємо свою прекрасну культуру на найвищому рівні", - сказала Саніна в Instagram.

Читайте також: Чеський гурт Vesna з росіянкою у складі заспіває на "Євробаченні-2023" українською мовою.

Тимуру Мірошниченко випала роль коментатора та кореспондента конкурсу. Його глядачі побачать у відеовставках під час прямих ефірів. Також він розповідатиме про виконавців та їхні виступи з коментаторської кабіни.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"Я вже майже 20 років є частиною української родини "Євробачення", і це завжди особлива подія, яка всіх нас об'єднує музикою, - висловився він. - Я радий бути коментаторським голосом України з Ліверпуля, знайомити нових та існуючих шанувальників "Євробачення" з усіма подіями прямо з Арени і, безумовно, деякими ексклюзивами за лаштунками" .

  • Нагадаємо, що 67-й конкурс "Євробачення" відбудеться у Ліверпулі на розкішно оформленій арені M&S Bank Arena. Британія погодилася провести його, доки в Україні триває війна. Дата першого півфіналу – 8 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня 2023 року.
  • Україну на конкурсі представить гурт TVORCHI з англомовною піснею Heart of Steel. Поки букмекери передрікають їм перемогу.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо