RU  UA

Дізнатися

Російський репер Птаха, який підтримував війну та Путіна, зник після обстрілу на Донбасі

Путініст активно переміщався тимчасово окупованою територією України

Російський репер Птаха (справжнє ім'я - Давід Нурієв), який відкрито підтримує режим Кремля та війну в Україні, поїхав на Донбас із "гуманітарною місією". Там путініст потрапив під обстріл, після чого зв'язок із ним обірвався.

Про це росЗМІ повідомили організатори його поїздки. Виконавець планував виступити перед армією окупантів. Перед концертом Птаха повідомив в Instagram, що вирішив "выйти из зоны комфорта и пройтись по зоне соприкосновения".

Фото: instagram.com/ptaha_flava

Перед своїм зникненням росіянин зняв відео, де стоїть з автоматом в руках, після чого камера падає і чути гучні постріли.

"Цей виродок, росіянин Давід Нурієв, він же "Птаха", приїхав на нашу землю, аби постріляти. Ось це відео - останнє зняте ним перед зникненням, його він надіслав знайомим. Можливо, ще з'явиться ця істота, але зичимо йому болісно подохнути", - написав активіст і блогер Сергій Стерненко в своєму телеграм-каналі.

Читайте також: Путініст Басков у сльозах подякував армії РФ за можливість ходити в ресторани.


Давід Нурієв повністю підтримує Путіна щодо України. До повномасштабного вторгнення він позитивно висловлювався щодо анексії Криму і говорив про те, що Росія має повернути під свій контроль усі території колишнього СРСР.

Після 24 лютого 2022 року Птаха записав два треки на підтримку війни. Під час поїздки на Донбасу, де він зник після обстрілу, репер планував зняти кілька кадрів для нових пропагандистських кліпів.

  • Раніше російський співак Олег Газманов, який бере участь у всіх пропагандистських концертах РФ та підтримує війну в Україні, поскаржився на санкції в Європі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые являются лицемерами и говорят за спиной - в списке оказались Близнецы, Весы и Скорпионы

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Что известно об украинском актере Максиме Самчике, который сыграл Максима Куца в сериале "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хэйли Джейд Скотт вышла замуж за своего избранника Эвана МакКлинтока - как выглядели молодожены, какой была свадьба