Лайм

Переможці "Оскару" станцювали на сцені на тлі декорацій Маріїнського палацу: відео

Артисти продемонстрували номер до пісні Naatu Naatu

На 95-тій церемонії нагородження "Оскар-2023", яка пройшла у ніч з 12 на 13 березня в Лос-Анджелесі, індійські виконавці Рахул Сіплігундж і Каала Бхайрава заспівали свій хіт Naatu Naatu. Композицію номінували як "Найкращу оригінальну пісню" у стрічці "RRR: Поруч реве революція", однак запам’яталася вона не лише цим.

Під час музично-танцювального номеру українці могли побачити Маріїнський палац. Саме таку декорацію обрали організатори виступу, і відповідний ролик вже з’явився у Twitter.

Фільм "RRR: Поруч реве революція" має українське коріння, оскільки до початку повномасштабного російського вторгнення зйомки проходили в нашій країні. Зокрема, біля Маріїнського палацу в Києві. Відомо, що постановницею танцю стала українська танцівниця Олена Шоптенко, а другим хореографом став Макс Леонов.

Читайте також: Мережу обурила перемога фільму "Навальний" та мовчання про Україну на "Оскарі".

Зйомки стрічки проходили влітку 2021 року. Тоді до складу локальної команди входило близько 200 людей, а з Індії приїхали 142 особи. В деякі моменти на знімальному майданчику одночасно знаходилося понад 800 людей.

Фото: twitter

В Україні було кілька локацій зйомок: територія кіностудії Victoria Film Studios, парк Межигір'я, площа біля Маріїнського палацу, зображення якого з’явилося позаду співаків під час їхнього виступу на цьогорічному "Оскарі".

Творці фільму забрали статуетку у номінації "Найкраща оригінальна пісня", однак під час своєї промови не вважали за потрібне згадати про Україну та повномасштабну війну, яка триває тут вже другий рік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil