RU  UA

Дізнатися

Переможці "Оскару" станцювали на сцені на тлі декорацій Маріїнського палацу: відео

Артисти продемонстрували номер до пісні Naatu Naatu

На 95-тій церемонії нагородження "Оскар-2023", яка пройшла у ніч з 12 на 13 березня в Лос-Анджелесі, індійські виконавці Рахул Сіплігундж і Каала Бхайрава заспівали свій хіт Naatu Naatu. Композицію номінували як "Найкращу оригінальну пісню" у стрічці "RRR: Поруч реве революція", однак запам’яталася вона не лише цим.

Під час музично-танцювального номеру українці могли побачити Маріїнський палац. Саме таку декорацію обрали організатори виступу, і відповідний ролик вже з’явився у Twitter.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Фільм "RRR: Поруч реве революція" має українське коріння, оскільки до початку повномасштабного російського вторгнення зйомки проходили в нашій країні. Зокрема, біля Маріїнського палацу в Києві. Відомо, що постановницею танцю стала українська танцівниця Олена Шоптенко, а другим хореографом став Макс Леонов.

Читайте також: Мережу обурила перемога фільму "Навальний" та мовчання про Україну на "Оскарі".

Зйомки стрічки проходили влітку 2021 року. Тоді до складу локальної команди входило близько 200 людей, а з Індії приїхали 142 особи. В деякі моменти на знімальному майданчику одночасно знаходилося понад 800 людей.

Фото: twitter

В Україні було кілька локацій зйомок: територія кіностудії Victoria Film Studios, парк Межигір'я, площа біля Маріїнського палацу, зображення якого з’явилося позаду співаків під час їхнього виступу на цьогорічному "Оскарі".

Творці фільму забрали статуетку у номінації "Найкраща оригінальна пісня", однак під час своєї промови не вважали за потрібне згадати про Україну та повномасштабну війну, яка триває тут вже другий рік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним