Лайм

Моє дитинство, мій Херсон: Світлана Тарабарова прокоментувала обстріл росіянами її рідної школи

Зірка показала, як зараз виглядає будівля

Російські окупанти продовжують обстрілювати український Херсон, і під час чергової атаки руйнувань зазнала школа співачки Світлани Тарабарової. Артистка, яка на останніх місяцях вагітності, прокоментувала інцидент та показала фото наслідків.

Відповідна публікація з’явилася в Instagram-stories знаменитості. На опублікованому фото видно, що російський снаряд влучив в подвір’я школи, внаслідок чого вибило вікна та зруйнувався паркан.

Фото: instagram.com/tarabarova

"А тим часом ці тварі продовжують нищити все, що ми любимо. Моя школа, моє дитинство, мій Херсон. Вибачте, не витримала. Молюся за життя і дякую кожному захиснику кожен день. Стіни відбудуємо, головне – життя. Свобода. Україна", - висловилася із цього приводу Тарабарова.

Читайте також: Дякую небу: Світлана Тарабарова показала маму, яку забрала з-під обстрілів у Херсоні.

Світлана Тарабарова та її родина родом з Херсона, і після початку повномасштабного вторгнення українське місто знаходиться під постійними обстрілами російських загарбників. Своїх батьків виконавиці вдалося перевезти до Києва лише наприкінці грудня, а до цього вони погоджувалися на життя без світла, тепла та інших комунікацій, оскільки не хотіли залишати рідні стіни.

Фото: instagram.com/tarabarova

Тарабарова народилася у багатодітній родині. Батько співачки раніше працював на заводі, а мама - вчителькою у дитячому садку.

У жовтні 2016 року співачка вийшла заміж за свого директора Олексія Бондаря. У вересні 2018 у пари народився первісток – син Іван, а вже у вересні 2020 року – донька Марія. Подружжя чекає на появу третьої дитини. Про вагітність артистка оголосила у листопаді минулого року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil