Лайм

Поплавський зневажливо висловився про студенток і втрапив у скандал

Відео із заявами ректора збирають десятки тисяч переглядів у соцмережах

Не встигли українці відійти від скандального інтерв'ю Іво Бобула, як мережу сколихнув новий сексистський скандал, але вже за участю Михайла Поплавського. Під час спілкування з майбутніми студентами Київського національного університету культури ректор публічно натякнув на зайву вагу абітурієнтки та звертався до молоді на "ти".

На дні відкритих дверей вишу одна з дівчат запитала у Поплавського, чи пригостять їх варениками, на що той глузливо відповів: "Подивися на себе, ще вареники тобі". Гостра фраза ректора викликала обурення у присутніх у залі, і молоді люди почали ставити викладачеві провокаційні запитання.

Фото: facebook.com/MMPoplavskiy

"Як ви можете називати свій університет найсучаснішим, якщо його ректор називає своїх студенток "тьолками" та "малими"?", - запитав майбутній студент КНУКіМ.

Поплавський почав стверджувати, що ніколи такого не говорив, проте хлопці та дівчата мали відеопідтвердження. Тоді ректор поспішив виправдатися та назвав питання "провокацією", а себе - "чистим піарником".

Читайте також: Мене облито брудом: Іво Бобул висловився з приводу скандального інтерв'ю.

"Це ж провокація! Мене нема за що критикувати взагалі. Я чистий піарник. Якщо скандалу немає, я його придумаю", - сказав він.

Щодо зневажливого звернення до молодих людей, Михайло Поплавський заявив, що до студентів на "ви" він не звертається.

"Ми зараз не говоримо, повага чи не повага. Я буду звертатися на "ти". Я до студентів на "ви" не звертаюся", - сказав зі сцени 73-річний артист.










Тим часом ролик, де Поплавський каже, що у КНУКіМ навчається 80% "тьолок", набрав в TikTok майже 50 тисяч переглядів.










  • Нещодавно у сексизмі звинуватили співака Іво Бобула. В інтерв'ю Еммі Антонюк народний артист назвав сучасних жінок "меркантильними та розбалуваними", а журналістці дорікнув в тому, що у свої 32 роки вона не має чоловіка та дітей

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії