Лайм

Мене було облито брудом: Іво Бобул висловився щодо скандального інтерв'ю

Співак не вважає себе винним і хоче вибачень

Після скандального інтерв'ю Еммі Антонюк на сторінці Іво Бобула в Instagram з'явилася публікація з вибаченнями на адресу жінок, яких він назвав "меркантильними". Проте співак заявив, що не писав цього тексту, а його сторінку в соцмережі зламали. Через короткий час народний артист повідомив, що повернув персональний профіль, після чого виклав допис, де прокоментував сексистський скандал.

"Дорогі мої шанувальники, хочу повідомити вас про те, що моя сторінка в Instagram була взломана, але за допомогою команди спеціалістів я зміг успішно відновити доступ до свого облікового запису", - написав він у "сторіз".

Читайте по темі: Після публікації з вибаченнями Іво Бобул заявив про злом сторінки.

Фото: instagram.com/ivobobul_official

У дописі Іво Бобул висловився щодо інтерв'ю. Співак заявив, що не вважає себе винним, тому вибачатися має "інша сторона конфлікту". Зі слів Бобула, все сказане їм "було перекручено і підло вирвано з контексту" заради хайпу.

"Щодо конфлікту. Мене було облито брудом. Я не відмовляюся від своїх слів. Я людина свідома і з принципами. Прикро, що сказане було перекручено і підло вирвано з контексту. Тут немає моєї вини. Звичайно, інтерв'ю було неприємним, я розчарований тим, як все склалося. Дехто дозволив собі маніпулювати мною задля так званого "гайпу". Взагалі вважаю, що приносити вибачення має інша сторона конфлікту", - написав Іво Бобул на своїй офіційній сторінці.

Фото: instagram.com/ivobobul_official

Нагадаємо, Іво Бобул для YouTube-проекту "Це ніхто не буд дивитись" зробив кілька скандальних заяв про сучасних жінок. Емма Антонюк не погодилася з висловлюваннями співака, і тоді він перейшов на особистості та дорікнув їй у тому, що у свої 32 роки вона не має чоловіка та дітей. Журналістка назвала це "сексистським маренням", після чого народний артист зняв петличку та залишив студію.

Після того, як скандальне інтерв'ю почали активно обговорювати у мережі, Іво Бобул заявив, що не давав згоди на його публікацію. Журналістка у свою чергу заперечила слова артиста про заборону.

Фото: youtube.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози