Лайм

Не було ніякої підтримки: LAUD назвав причину припинення співпраці з продюсером

Виконавець поділився деталями

Український співак LAUD (справжнє ім'я - Владислав Каращук), якого виключили зі списку фіналістів Нацвідбору на "Євробачення-2022", висловився про співпрацю з продюсером. Як зазначив артист, у період війни їхні шляхи розійшлися і в якийсь момент він залишився сам на сам зі своїми проблемами.

Детальніше про розрив контракту виконавець розповів в рамках програми "GLOSTER FM", що вже вийшла на YouTube. Він поділився, що через невирішене питання із продюсером більше року не міг випускати пісні.

Фото: instagram.com/laud_vk

"Останні рік-повтора не було нових релізів, тому що припинив співпрацю з продюсером. Він поїхав за кордон і покинув мене, я б так сказав. Не було ніякої підтримки. Я взагалі не знав, які у нього плани. Просто тижні через два він подзвонив і сказав, що виїхав за кордон", - зазначив LAUD.

Читайте також: Історія їх пам'ятати не буде. Режисер Олег Боднарчук назвав імена двох артисток, які зрадили Україну.

"Він казав мені: "давай пиши нові треки, присилай і будемо щось випускати". У нас є і був підписаний контракт, ми просто зараз працюємо над тим, щоб юридично цю ситуацію закрити. Це питання досі не закрите, і саме через це у мене не було можливості випускати нові релізи весь минулий рік. У мене була така собі умовна заборона на випуск нових пісень. В контракті є така умова, що артист не може випускати релізи без продюсера, - також зазначив чоловік.

Фото: instagram.com/laud_vk

Незважаючи на ситуацію, що склалася, Владислав не тримає образи на продюсера: "Образи не залишилось, але є неприємні відчуття. Моя думка така, що музика могла б працювати набагато швидше та краще, але вона не працювала через якісь прогалини в системі роботи: це не дуже якісна робота команди, коли ніхто не отримує нормальних грошей за свою роботу і немає креативності, для того щоб монетизувати проект".

Крім того, співак додав, що раніше були спроби налагодити співпрацю, однак вони виявилися марними: "Я ще кілька разів намагався продовжити нашу співпрацю, але війна внесла свої корективи, і саме під час війни я залишився один. В мене не було нікого та нічого. Я сидів сам і не знав, що мені робити. Потім я почав думати, що робити далі та як це робити. І в мене прийшло розуміння, що в цілому багато справ я можу робити або самостійно або знайти людей які будуть допомагати мені це робити".

Фото: instagram.com/laud_vk

"Я дуже вдячний своєму продюсеру за багато моментів. Перші роки ми зробили багато чого продуктивного, випустили найвідоміші пісні. Я вдячний йому за знайомство з новими людьми, вдячний за настанови та за те, що він повірив в мене на самому початку кар’єри", - підсумував LAUD.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії