Лайм

Поводяться потворно: Єфросиніна звернулася до чоловіків, які в тилу веселяться і живуть на повну

Телеведуча розкритикувала цивільних чоловіків, які не готуються до війни

Маша Єфросиніна, чоловік якої наразі служить у ЗСУ, звернулася до цивільних чоловіків, для яких війни нібито не існує. Телеведучу обурює поведінка деяких українців, які веселяться та живуть на повну, тоді як інші віддають свої життя на фронті.

"Я просто ох*їваю в столичних закладах, коли бачу, як потворно поводяться деякі пихаті бізнесмени, просто продовжуючи так само веселитися на широку, як жили до великої війни, - пише телеведуча в Instagram. - Веселіться вже вдома! У всіх зараз телефони! Вашу поведінку бачать потім на відео наші воіни. Більшість з них вже рік без ротації сидять в окопах і гинуть, гинуть, гинуть. Повсюди трагедії та смерті. Має ж бути елементарна совість!".

Єфросиніна нагадала, що війна у розпалі і закликала чоловіків привести себе у нормальну фізичну форму та опанувати основні військові навички. Водночас Маша вважає, що воювати або ні – це особиста справа кожного цивільного чоловіка. За словами телеведучої, у всіх свої обставини та своя сила психіки.

Читайте також: Опановує круту зброю у ЗСУ: Єфросиніна відповіла пропагандисту Соловйову на наклеп про її чоловіка.

Телеведуча зазначила, що вона намагається дотримуватися обіцянки, яку дала собі, - не засуджувати і не лаятися зі своїми під час війни.

"Я навіть навчилася опановувати себе, коли усілякі пухлопикі особи чоловічої статі сидять перед камерою, і єдиною своєю "важливою справою для країни" вважають знімання своїх мерзотних гімноблогів, які базуються на наклепах та образах та провокують лише розпалювання агресії всередині країни!, - зізнається Маша. - Але от, що ніяк поки що не дається мені в опануванні - це люди, які живуть так, ніби війни немає.. ніби такі як Денис [Квебек], мій чоловік та ще купа українських добровольців і так їх захистять ціною своїх життів".

На написання цього допису Машу Єфросиніну підштовхнуло інтерв'ю з українським захисником Денисом Квебеком, зокрема момент бесіди, де воїн каже, що українська армія потребує нових людей, щоб бійці мали можливість відпочити.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці