Лайм

Це наша проблема: Женя Кот розповів про спроби дружини завагітніти

Пара мріє про велику родину

Женя Кот та Наталія Татаринцева разом вже п'ять років, чотири з яких – у шлюбі. За цей час подружжя так і не стало батьками - завагітніти танцівниці заважають проблеми зі здоров'ям, пов'язані з професійним спортом. Однак пара не перестає йти до своєї головної мети та впевнена, що скоро у них все вийде.

В інтерв'ю ЖВЛ хореограф розповів, що під час війни їхні стосунки з дружиною стали міцнішими, і вони обидва переконалися, що обрали правильного партнера по життю. Подружжя ще більше мріє народити дитину, але завагітніти поки що не виходить.

Фото: instagram.com/kot_jenya

"Не виходить швидко завагітніти. Ми працюємо над цим. І по лікарях різних ходили. Не треба думати, що це якась її проблема або моя проблема. Це наша проблема. Я так само переживаю на цю тему. Іноді навіть може подупасти настрій", - каже Кот.

Проте Євген та Наталя не втрачають надію, що скоро почують у своєму домі дитячий сміх.

"Ми дуже хочемо, щоб у нас народилася дитинка. Не одна, а дві, три, а, можливо, і п'ять. І ми хочемо побудувати великий будинок з великою територією, ми навіть хочемо завести якихось свійских тварин", - поділився танцюрист.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Бажання стати батьками настільки сильне, що Кот і Татаринцева замислюються над тим, щоб дати сім'ю дитині, яка осиротіла під час війни.

"Ми не відкидаємо того, що, можливо, у своєму житті ми усиновимо дитину, - каже хореограф. - Зрозуміло, що ми хочемо самі все спробувати, але й розуміємо ситуацію, що склалася до війни, особливо під час війни. Скільки дітей залишилося без батьків".

Читайте також: Обговорювали на початку війни: Євген Кот розповів про думки усиновити дитину

Фото: instagram.com/kot_jenya

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування