Лайм

Мене розбирає злість: Андрій Бєдняков прокоментував візит Путіна до Маріуполя

Також знаменитість відповів на припущення про те, що місцеві жителі можуть бути акторами

Український телеведучий Андрій Бєдняков прокоментував візит кремлівського диктатора Володимира Путіна до Маріуполя – українського міста, яке тимчасово перебуває під російською окупацією. У соцмережах шоумен висловився про весь цинізм ситуації та зізнався, що через це відчуває агресію всередині.

У мережі можна знайти ролик, в якому нібито жителі Маріуполя дякують російському президенту "за перемогу" та радіють його приїзду. У Instagram Бєдняков, який народився та виріс в Маріуполі, написав, що думає із цього приводу.

"Подобається?" – запитує він про місто, яке зруйнував. "Сучасно", – каже він, вказуючи на будинки, які були збудовані на місці інших, розбитих російською армією в попіл. Тільки вдумайтеся, наскільки все лицемірно та дико. Щоразу, коли я бачу всі ці "тв-листівки" зі свого міста для їхнього глядача (для їхньої маси), мене розбирає злість. А ці "вдячні" люди цю агресію посилили в сто разів", – йдеться в дописі ведучого.

Читайте також: Це Геббельс: Андрій Бєдняков емоційно відреагував на путінський концерт у Лужниках.

"Багато хто пише, що люди ці "ряжені". Я навіть не думаю, що це ряжені. У нас у місті, на жаль, були прихильники руzкого міра. І слухаючи, що несуть ці люди, я розумію, що в мене до них величезна злість. Саме до цих, хто чекає і кличе. Саме через них ми не можемо приїхати до себе на малу батьківщину. Саме через них загинули десятки тисяч людей. Саме через них зруйновано наше місто", – продовжив висловлюватися знаменитість.

Андрій БєдняковФото: instagram.com/biedniakov

У відео, де російський убивця спілкується маріупольцями, один чоловік похилого віку каже, що залишився без нічого у свої 70-років, однак його швидко виправляють. Бєдняков не залишив без уваги і цей момент.

"Через 15 днів після вашого і мій день народження. Теж 70. Залишився без нічого". "ТЕПЕР Є ВСЕ", – виправила жінка. Дід був на межі фолу... Нашому народу завжди прищеплювали цю любов до господаря, царя, пахана. Він завжди правий, без нього нас немає. Боже, бережи пахана. Ось і зараз. Ця людина зруйнувала ваше мирне життя. Вбила людей. Скалічила долю. Але ви, як і раніше, виходите білити бордюри, кричати "Ура" та махати зі сльозами на очах прапорцями. Ви просто не можете інакше", – зазначив зірка.

  • Тим часом у мережі засумнівалися в тому, що саме Путін приїжджав до окупованого РФ Маріуполя. Користувачі впевнені, що замість нього туди поїхав двійник, і підтвердженням цьому є оприлюднене відео.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували