Лайм

Трохи для іншого народжений: Тарас Тополя розповів, чи повернеться на фронт

Музикант чесно зізнався, що не рветься у бій

Тарас Тополя з гурту "Антитіла" - солдат ЗСУ. Разом із клавішником Сергієм Вусиком та гітаристом Дмитром Жолудем він працював парамедиком та займався евакуацією поранених. Через 6 місяців служби музикантів вивели у резерв, і бойових завдань вони не виконують. В інтерв'ю Денису Жупнику Тополя відверто розповів, чому не поспішає повертатися на фронт.

Фото: instagram.com/antytila_official

"Мені не приносила великого задоволення війна. Є такий тип людей - "штурмовиків", які мають адреналін, вони рвуться [в бій]. Можливо, вони собі навіть у цьому не зізнаються, але є ті, кому це подобається. Такий характер, є різні люди. І ці люди народжені для війни. Ці люди у мирний час відрізняються: живуть війною, тренуються, отримують від цього задоволення. Це для них круто, я таких людей поважаю, але я не такий. Я трохи для іншого народжений", - зізнався артист.

Читайте також: Перегинають палицю: Тарас Тополя розповів, які розваги мирних українців дратують військових.

За словами Тараса, "Антитіла" вступили до лав ЗСУ "вимушено", через почуття обов'язку. Після виведення в резерв у Тополі немає бажання воювати. Винятком є один напрямок для контрнаступу, який поки що складно назвати актуальним.

"Запах крові, сморід від вибухів, мені це не приносило задоволення. Тому я не відчуваю втраченої нагоди. Я відчував радість за те, що ми звільняємо території, що є успіхи у ЗСУ на полі бою. Але суму через те, що я не в цій гущі подій, у мене не було, - пояснив Тополя. - Хоча я мрію бути причетним до контрнаступу в Криму. Хочу, щоб на березі мису Фіолент був дитячий табір або якесь місце, де дітки, чиї батьки загинули, захищаючи Україну, могли б приїхати та відпочити. Ось за це я боротимусь. Якщо доведеться в цьому контексті повернутися і взяти участь у деокупації Криму, теоретично, ми можемо це зробити".

Читайте також: Олег Сенцов поділився щемливим постом про підготовку до контрнаступу ЗСУ.

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

При цьому Тополя не виключає, що "Антитіла" можуть повернути на фронт і раніше.

"Нас вивели в резерв наказом, і таким самим наказом нас можуть повернути назад. У мене є військовий квиток, я залишаюся військовослужбовцем. Ми сухопутні війська, піхота. Стрільці", - каже він.

Нагадаємо, що за виконання бойових завдань в Ірпені гурт "Антитіла" нагородили почесною відзнакою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни