Лайм

Часто дзвонив мені: Камалія розповіла про знайомство з Путіним та виступи у Москві

Виконавиця виклала пост на цю тему

Українська співачка Камалія пригадала період, коли виступала перед кремлівським диктатором Володимиром Путіним у РФ. Артистка зізналася, що був час, коли російський тиран їй особисто дзвонив, однак згодом ці дзвінки припинилися.

Детальніше про виступи у Москві та знайомство із президентом країни-терористки виконавиця розповіла у своєму блозі в Instagram. Камалія зазначила у пості, що вперше вони побачилися у 2005 році у Києві, після чого Путін став кликати її приїхати з виступом до Москви.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Я багато разів виступала перед Путіним. У житті багато сюрпризів! Ви не можете уявити це зараз. Я зустріла Путіна у Києві, а потім він почав кликати мене до Кремля співати з 2005 року. Він часто дзвонив мені, а потім раптом перестав дзвонити. Я не знаю чому. Після цього я побачила зміну президента, він став іншим", - йдеться в публікації зірки.

Читайте також: Погано про мене говорила: Камалія розповіла про колишню дружину Захура у Москві.

Співачка додала, що в той час російський вбивця здавався їй порядною людиною і вона навіть не могла подумати, що він здатен на злочини, які нині коїть на українських землях:

"Всі артисти сиділи разом, їли разом після виступів або під час самітів СНД. Він виглядав добрим. У той час, якби хтось сказав мені, що Путін нападе на Україну, я не повірила б. Бо я знаю, що він любить Україну. Він щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом, але він хоче новий СРСР".

Камалія з чоловікомФото: instagram.com/kamaliyaofficial

Також Камалія добре знайома із президентом Володимиром Зеленським: "Щоразу ми фотографувалися разом. Посмішки, тусовки, як завжди спілкуємося у шоу-бізнесі. Щоразу він був дуже позитивним. Він жартував, усміхався, був дуже відкритою людиною".

Крім того, висловилася дружина Мохаммада Захура, британсько-українського підприємця пакистанського походження, і про допомогу Україні у період повномасштабного вторгнення:

"Він [Зеленський] знає, що ми багато робимо самі, тому вони ніколи не просять грошей. Але просить, щоб Пакистан не був нейтральним, а був на боці України, підштовхуючи пакистанський істеблішмент допомогти з гуманітаркою та ще чимось. Іноді вони [люди президента], крім дипломатичного, використовують ще й приховані канали - у якості мене".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео